Ρεκόρ μη συμμετοχής στον Βόλο: Μόνον ένας απεργός στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο * Δεν απήργησαν ούτε οι συνδικαλιστές

Το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου πραγματοποίησε διαμαρτυρία έξω από το νοσοκομείο της πόλης στο πλαίσιο της Πανελλαδικής διαμαρτυρίας των Ιατρών και εργαζομένων στο χώρο της Υγείας, Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Αρνητικό ρεκόρ συμμετοχής στην σημερινή 24ωρη απεργία της ΠΟΕΔΗΝ καταγράφηκε στον Βόλο, σε μία πανελλαδική κινητοποίηση για τα προβλήματα του εθνικού συστήματος υγείας, αφού στο «Αχιλλοπούλειο» νοσοκομείο του Βόλου, ένα από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της ελληνικής περιφέρειας, ενώ πραγματοποιήθηκε πολυπληθής συγκέντρωση διαμαρτυρίας, οι αριθμοί συμμετοχής στην απεργία έδειξαν μόλις έναν απεργό.

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της διοίκησης του «Αχιλλοπούλειου» νοσοκομείου, από το σύνολο του προσωπικού που ανέρχεται σε 941 άτομα, 210 γιατροί, 433 νοσηλευτές και 298 λοιπό προσωπικό, απήργησε μόνο ένας εργαζόμενος από το λοιπό προσωπικό, δηλαδή το ποσοστό συμμετοχής στην απεργία ήταν 0,1%.

 Οι αριθμοί έδειξαν ότι εκτός του γεγονότος ότι δεν απήργησαν γιατροί και νοσηλευτές, αξιομνημόνευτο είναι, σύμφωνα πάντα με την επίσημη ανακοίνωση, ότι δεν συμμετείχαν στην απεργία ούτε καν οι συνδικαλιστές.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή Η. Παπαδημητρίου
Βόλος, Greece

Διασωληνωμένη με μηνιγγίτιδα φοιτήτρια του Πανεπιστημίου Πατρών: Κατέρρευσε στη γενική συνέλευση της σχολής της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: