Πέθανε ο Καρλ Γουέδερς, ο θρυλικός Απόλλο Κριντ από τα «Rocky» [video]

Rocky Balboa Trains with Apollo Creed Screeshot via YouTube




Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών άφησε ο διάσημος ηθοποιος και πρώην αθλητής του του NFL Carl Weathers, γνωστός για τους ρόλους του στο Rocky, το Predator και το The Mandalorian.

Η οικογένειά του ανέφερε σε δήλωση την Παρασκευή ότι ο Weathers «πέθανε ειρηνικά στον ύπνο του» την Πέμπτη, 1 Φεβρουαρίου.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι που ανακοινώνουμε τον θάνατο του Carl Weathers», δήλωσε η οικογένεια, προσθέτοντας: «Ο Carl ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος που έζησε μια εξαιρετική ζωή.

Μέσω της συνεισφοράς του στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, τις τέχνες και τον αθλητισμό, άφησε ένα ανεξίτηλο σημάδι και αναγνωρίζεται παγκοσμίως και σε γενιές. Ήταν ένας αγαπημένος αδελφός, πατέρας, παππούς, σύντροφος και φίλος».

Κατά την οντισιόν για το ρόλο του Απόλλο Κριντ στο πλευρό του Σιλβέστερ Σταλόνε στην ταινία Ρόκι, ο Γουέδερς επέκρινε την υποκριτική του Σταλόνε, με αποτέλεσμα να πάρει το ρόλο. Επανέλαβε το ρόλο του Απόλλο Κριντ στις επόμενες τρεις ταινίες Ρόκι: Ρόκι II (1979), Ρόκι III (1982) και Ρόκι IV (1985).

Έπαιξε μαζί με τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ στο Predator το 1987 και πρόσφατα πρωταγωνίστησε ως Greef Karga στη σειρά Star Wars The Mandalorian.

Με πληροφορίες από Sky News

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: