Μητσοτάκης προς αγρότες: Ανοιχτός διάλογος μόνο με ανοιχτούς δρόμους – Κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (Κ) μιλάει σε κόσμο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην περιοχή του Χαϊδαρίου, την Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΛΑΧΟΣ




Περιοδεία στο Χαϊδάρι πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απευθυνόμενος σε πολίτες του δήμου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο μείζον θέμα των αγροτικών κινητοποιήσεων, βάζοντας τις “κόκκινες γραμμές” για τον διάλογο με την κυβέρνηση, λέγοντας ότι «ανοιχτός διάλογος γίνεται με ανοιχτούς δρόμους».

  • «Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο οσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του» πρόσθεσε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να αισθάνεται κανείς ότι «κάποια κοινωνική ομάδα μπορεί να έχει προνομιακή μεταχείριση επειδή μπορεί να φωνάζει περισσότερο και να διαδηλώνει πιο έντονα».

Απευθυνόμενος στους αγρότες ο πρωθυπουργός υπενθύμισε ότι «εμείς ήμασταν αυτοί που μειώσαμε την φορολογία για τους αγρότες, που διαπραγματευτήκαμε μια κοινή αγροτική πολιτική που, ναι, έχει δυσκολίες και εδώ πέρα είμαστε πάλι να συζητήσουμε για το πώς μπορούμε να την κάνουμε καλύτερη, που πολεμήσαμε με τις παράνομες ελληνοποιήσεις, που δώσαμε παραπάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ – προσέξτε 1 δισεκατομμύριο ευρώ – την τετραετία για αποζημιώσεις και είμαστε πάντα ανοιχτοί στον διάλογο».

«Αλλά να το ξαναπώ: ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους. Κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο οσο δίκαιο και αν είναι το αίτημα του».

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ελάτε στην Αθήνα για διάλογο, ακόμη και σήμερα: Πρόσκληση Αυγενάκη προς το Συντονιστικό των αγροτών στα μπλόκα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: