Μετά την εκ νέου εισαγωγή στο νοσοκομείο ο Λόιντ Όστιν ακυρώνει ταξίδι για συνάντηση με ΝΑΤΟϊκούς ομολόγους του στις Βρυξέλλες

FILE PHOTO: US Secretary of Defense Lloyd Austin at the Pentagon in Arlington, Virginia, USA, 04 May 2022. EPA, MICHAEL REYNOLDS




Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν ακύρωσε ένα ταξίδι στις Βρυξέλλες, όπου επρόκειτο να συναντηθεί με ομολόγους του χωρών του ΝΑΤΟ, έγινε σήμερα γνωστό από Αμερικανό αξιωματούχο, αφότου ο επικεφαλής του Πενταγώνου εισήχθη σε μονάδα εντατικής θεραπείας και χρειάστηκε να μεταβιβάσει τα καθήκοντά του στην αναπληρώτρια υπουργό του.

Ο 70χρονος Όστιν διακομίστηκε στο Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed χθες για «συμπτώματα που υποδείκνυαν ένα επείγον θέμα στην ουροδόχο κύστη».

  • Ο Όστιν δεν αποκάλυψε μια επέμβαση για καρκίνο του προστάτη τον Δεκέμβριο και την επακόλουθη νοσηλεία του τον Ιανουάριο προκειμένου να αντιμετωπίσει τις επιπλοκές.

Ο Λόιντ Όστιν επρόκειτο να αναχωρήσει για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ των υπουργών Άμυνας στις Βρυξέλλες και μια ξεχωριστή συνάντηση με συμμάχους για να συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους θα συνεχίσουν να στηρίζουν την Ουκρανία απέναντι στη ρωσική εισβολή.

Ο αξιωματούχος, ο οποίος δεν θέλησε να κατονομαστεί, δήλωσε πως η συνάντηση σχετικά με τις αμυντικές ανάγκες της Ουκρανίας θα διεξαχθεί ψηφιακά.

Δεν είναι σαφές το χρονικό διάστημα το οποίο ο Όστιν θα παραμείνει στο νοσοκομείο, ωστόσο έχει μεταβιβάσει τα καθήκοντά του στην αναπληρώτρια υπουργό Άμυνας Κάθλιν Χικς.

Με πληροφορίες από Reuters μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ουάσιγκτον, United States

 

Δυσάρεστα νέα για τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ, Λόιντ Όστιν: Μεταφέρθηκε στη Mονάδα Eντατικής Θεραπείας αμέσως μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: