Μεγάλη επιχείρηση στης αντιτρομοκρατικής στην Αττική: Οκτώ προσαγωγές για βομβιστική επίθεση σε τράπεζα στα Πετράλωνα [video]

FILE PHOTO: Άνδρες της αντιτρομοκρατικής σε διάρκεια επιχείρησης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΣΑΪΤΑΣ




Από νωρίς το πρωί σήμερα βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν προσαχθεί οκτώ άτομα, το οποία βρίσκονται στη ΓΑΔΑ.

Η επιχείρηση στήθηκε στο πλαίσιο των ερευνών για τη βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 25 Ιανουαρίου σε τράπεζα στα Πετράλωνα. Η ομάδα που ανέλαβε την ευθύνη έχει την ονομασία «Σύμπραξη Εκδίκησης».

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η “Καθημερινή”, οι προσαχθέντες συνδέονται και με υποθέσεις απειλών κατά δικαστικών λειτουργών, ενώ κάποιοι εκ των εμπλεκομένων είναι τρόφιμοι φυλακών. \

Ερευνα πραγματοποιείται και σε δύο σωφρονιστικά καταστήματα.

  • Υπενθυμίζεται ότι η έκρηξη έξω από Τράπεζα στα Πετράλωνα ήταν πολύ ισχυρή και είχαν προκληθεί ζημιές στην είσοδο του υποκαταστήματος, σε ένα αυτοκίνητο αλλά και σε διπλανό κατάστημα.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν υπολείμματα από φυτίλι και πυροκροτητή.  Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματισμοί αφού δεν είχε γίνει προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Την προανάκριση ανέλαβε αρχικά η Κρατική Ασφάλεια, ωστόσο ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.




Με πληροφορίες από AΠΕ – ΜΠΕ

Αυτοκινητοπομπή 200 ΤΑΧΙ κατευθύνεται προς το υπουργείο Μεταφορών στη Μεσογείων: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: