H πρώτη αντίδραση από το περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα μετά την απόφαση του Συνεδρίου: Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα

FILE PHOTO: Ο Αλέξης Τσίπρας. EPA/ORESTIS PANAGIOTOU




«Ο Αλέξης Τσίπρας ό,τι είχε να πει, το είπε στη δήλωσή του. Όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα».

Αυτό είναι το σχόλιο που μεταφέρουν πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού και τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, μετά την απόφαση του Συνεδρίου του κόμματος, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι σε αντίθεση με όσα εισηγήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, το Συνέδριο αποφάσισε να μη διεξαχθούν εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του κόμματος, παρά το αίτημα για κάλπες από τον Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τη δήλωση υποψηφιότητας εκ μέρους της Όλγας Γεροβασίλη.

Από την πλευρά της κυρίας Γεροβασίλη διαμηνύεται ότι η ετυμηγορία του Συνεδρίου είναι σεβαστή, αλλά καλείται ο Στέφανος Κασσελλάκης να πάψει να λειτουργεί πολωτικά.

Σε ανάρτησή της η κυρία Γεροβασίλη σημειώνει:

«Το συνέδριο αποφάσισε να συνεχίσουμε ως έχουμε, να μην απευθυνθούμε στη βάση και στα μέλη του #ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ. Παρότι το πρότεινε ο Πρόεδρος του Κόμματος. Η απόφαση του συνεδρίου ως κυρίαρχου σώματος είναι απολύτως σεβαστή.

Τώρα θα συμβάλω και θα συμβάλουνε όλοι, με όλες μας τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό μπροστά στην επερχόμενη εκλογική μάχη.

Δε θα σταματήσω να επιμένω όμως στην άποψη ότι η κρίσιμη πολιτική προϋπόθεση για επιτυχημένη πορεία είναι ο Πρόεδρος να σταματήσει να λειτουργεί διχαστικά και πολωτικά. Άλλωστε αυτό του είπε και το συνέδριο στην πρόκληση του «βρείτε μου αντίπαλο».

Μια τρύπα στο νερό: Το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ δεν έλυσε κανένα πρόβλημα – Από τη Δευτέρα πάλι τα ίδια, όπως φάνηκε από τις πρώτες κιόλας δηλώσεις

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: