Eurovision channel: Το πρώτο κανάλι για τον διαγωνισμό τραγουδιού στο ERTFLIX, 50 χρόνια από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας

FILE PHOTO: Loreen of Sweden receives the trophy from Kalush Orchestra at the Grand Final of the 67th annual Eurovision Song Contest (ESC) at the M&S Bank Arena in Liverpool, Britain, 13 May 2023. Liverpool is hosting the 2023 Eurovision Song Contest on behalf of Ukraine. EPA/ADAM VAUGHAN




Μια ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους της Eurovision έχει ετοιμάσει η ΕΡΤ, στο πλαίσιο του εορτασμού των 50 ετών από την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στον διαγωνισμό.

Το νέο θεματικό μουσικό κανάλι ΕUROVISION channel, κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2024, και θα είναι διαθέσιμο για τρεις μήνες, αποκλειστικά στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX.

Το νέο κανάλι, που είναι αφιερωμένο σ’ ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα στον κόσμο, θα προσφέρει 24 ώρες το 24ωρο, εφτά ημέρες την εβδομάδα, περιεχόμενο αποκλειστικά για τη Eurovision, με video clips των τραγουδιών και με αναφορά σε όλα τα διαγωνιστικά στοιχεία, καθώς επίσης fillers με ιστορικό ενδιαφέρον, αλλά και διασκεδαστικά κουίζ.

Συγκεκριμένα, μέσα από τις ειδικές θεματικές ζώνες του προγράμματος, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί καθημερινά πλούσιο περιεχόμενο απ’ όλα τα χρόνια του μουσικού θεσμού, για να θυμηθούν οι παλαιότεροι, αλλά και να μάθουν οι νεότεροι.

Παράλληλα, στο πρόγραμμα του EUROVISION channel περιλαμβάνονται fillers με αφιερωματικό περιεχόμενο που αφορά την πορεία του μουσικού διαγωνισμού, τα ευτράπελα και τις στιγμές που έχουν χαραχτεί στη μνήμη μας, μέσα από μια ενδιαφέρουσα ιστορική αναδρομή, αλλά και διασκεδαστικά Eurovision quizzes για τον θεσμό, ώστε όλοι οι eurofans να τεστάρουν τις γνώσεις τους.

Στο πλαίσιο της έναρξης του EUROVISION channel, η ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX ενισχύεται και με περιεχόμενο on demand για τον δημοφιλέστερο μουσικό διαγωνισμό.

Πηγή: ertnews

Η γιαγιά που αγάπησε το διαδίκτυο: Viral «η συνωμοσία» με την εγγονή της για τους απαγορευμένους κουραμπιέδες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: