Ενθαρρυμένη από την κοινωνία των πολιτών στην Κύπρο δηλώνει η Ολγκίν: Αναχωρεί την Κυριακή για συναντήσεις σε Άγκυρα και Αθήνα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχεται την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό κα María Ángela Holguín Cuellar. pio.gov.cy




«Πολύ ενθαρρυμένη» από όσα έχει ακούσει από την κοινωνία των πολιτών, δήλωσε πως είναι η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, η οποία είχε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο, τη δεύτερη συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη.

Σε δηλώσεις της μετά τη συνάντηση, η κ. Ολγκίν δήλωσε είπε ότι είχε μια καλή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, προσθέτοντας ότι κατά την εδώ παραμονή της είχε επαφές με την κοινωνία των πολιτών, με νέους και με γυναίκες και σημείωσε ότι θα συνεχίσει αυτές τις επαφές μέχρι και την Κυριακή όταν θα αναχωρήσει για συναντήσεις στην Άγκυρα και στην Αθήνα, προτού επιστρέψει και πάλι στην Κύπρο σε δύο βδομάδες.

Σημείωσε, επίσης, ότι η ίδια είναι «πολύ ενθαρρυμένη από όσα έχει ακούσει από την κοινωνία των πολιτών», σημειώνοντας πως είναι σημαντικό να ενημερωθεί για τα συναισθήματα και τις επιθυμίες του κόσμου.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ/ΘΚΕ/ΗΦ

Εκ νέου στο υπουργικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα η συζήτηση για τον EuroAsia Interconnector:

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: