Απίστευτο σκηνικό στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ: Γεροβασίλη: Αν θες εκλογές σε 10 μέρες κάντες μόνος σου* Κασσελάκης: Aπόσυρε την υποψηφιότητά σου και δεν πάμε σε εκλογές




Αιχμηρή και με μία συγκεκριμένη πρόταση ήταν η απάντηση της Ολγας Γεροβασίλη στην απόφαση/πρόταση  του Στέφανου Κασσελάκη για εκλογές στις 10 Μαρτίου.

«Αγαπητέ Στέφανε, στην εναρκτήρια ομιλία σου είπες ‘βρείτε μου αντίπαλο και πάμε’. Εάν το ανακαλέσεις σταματάμε εδώ. Αλλιώς εγώ δεν θα παραβιάσω ποτέ το καταστατικό του κόμματος. Περιμένω», είπε η Όλγα Γεροβασίλη μιλώντας στο συνέδριο διακοπτόμενη αρχικά από κάποιες (χλιαρές) αποδοκιμασίες.

Και συνέχισε: «Στην αριστερά λευκές επιταγές δεν υπάρχουν. Όποιος νόμιζε ότι μπορεί να το έχει αυτό, κάτι δεν καταλαβαίνει. Αγαπητέ Στέφανε, εγώ σήκωσα το γάντι που πέταξες, εσύ το πέταξες», πρόσθεσε.

Εν συνεχεία, σχολίασε: «Τώρα αν θες εκλογές σε 10 μέρες αντιλαμβάνεσαι τι έχεις πει, ε καν’ τις μόνος σου να δεις τι θα πάρεις. Μένω σε αυτό που είπα».

Ο Στέφανος Κασσελάκης απαντωντας αρχικά, απευθύνθηκε προς τους συνέδρους και είπε «Δεν είστε σκάκι» (sic) ενώ μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία της η κυρία Γεροβασίλη ανέβηκα στο βήμα του ομιλητού και είπε: Ολγα εάν αποσύρεις την υποψηφιότητά σου δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε εκλογές».

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: