Απειλήθηκε σύρραξη στο Τζαζ – Μπακς όταν ο Σέξτον χτύπησε τον Γιάννη: Πήγε στράφι η «30αρα» του Αντετοκούνμπο [videos]

Στιγμιότυπο από την κόντρα Μπίσλι και Σέξτον. Photo glomex, cosmote tv




Οι Μιλγουόκι Μπακς φιλοξενήθηκαν από τους Τζαζ στη Γιούτα, με τους γηπεδούχους να πραγματοποιούν εξαιρετική τέταρτη περίοδο και να παίρνουν τη νίκη με 123-108 έπειτα από σπουδαία ανατροπή, παρά το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο «Greek Freak»σε 39:36 λεπτά εντός παρκέ κατάφερε να σημειώσει συνολικά 33 πόντους (11/13 δίποντα και 11/15 βολές) ενώ παράλληλα μοίρασε 13 ασίστ, μάζεψε 7 ριμπάουντ, και έκανε και 1 μπλοκ.

Οι Μιλγουόκι Μπακς αν και βρίσκονταν μπροστά στο σκορ για αρκετά μεγάλο διάστημα στην αναμέτρηση κόντρα στους Γιούτα Τζαζ, δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και ηττήθηκαν με 123-108, με το τελευταίο δωδεκάλεπτο να είναι καταστροφικό… και κάπως έτσι το double double του Γιάννη Αντετοκούνμπο να μοιάζει ότι πήγε στράφι.

Ο Έλληνας σταρ των «ελαφιών», λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, στην προσπάθειά του να παίξει άμυνα πάνω στον Σέξτον, δέχτηκε μία αγκωνιά με αποτέλεσμα να πέσει στο παρκέ, ενώ ο αντίπαλός του ευστόχησε στο καλάθι, πανηγυρίζοντας μάλιστα αρκετά έντονα.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Μπίσλι, ο οποίος έριξε με τη σειρά του αυτός κάτω τον παίκτη των Τζαζ. Η κατάσταση ωστόσο δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς πολύ γρήγορα επενέβησαν οι υπόλοιποι παίκτες και οι διαιτητές, σταματώντας έτσι το να ακολουθήσουν επεισόδια εντός παρκέ.




Στην επιστροφή των δύο ομάδων στο παρκέ για το δεύερο μισό, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διατηρηθούν σε απόσταση 10 πόντων και ολοκλήρωσαν το δωδεκάλεπτο στο +12 και το σκορ στο 95-83.

Η τέταρτη όμως περίοδος ήταν καταστροφική για τους Μπακς. Οι Τζαζ μπόρεσαν να κάνουν επί μέρους 40-13 και ολοκλήρωσαν μία μεγάλη ανατροπή, πανηγυρίζοντας στο τέλος τη νίκη με διαφορά 15 πότνων και το σκορ στο 123-108.

Με αυτή τη νίκη οι Γιούτα Τζαζ ανέβασαν το ρεκόρ τους στο 25-26 ενώ οι Μιλγουόκι Μπακς έπεσαν στο 33-17.

Πηγή: gazzetta.gr

“Πράσινο” το ντέρμπι των “αιωνίων”: O Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 επί του Ολυμπιακού

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: