Επιστρέφει η τρομοκρατία στην Ελλάδα; Έκρηξη στην οδό Σταδίου στην Αθήνα, προκλήθηκαν ζημιές, ανέλαβε την ευθύνη η «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα» (video)

Φωτογραφία Hellas Journal via OPEN TV video




Έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στη 01:29 έξω από το υπουργείο Εργασίας. Προηγήθηκε τηλεφώνημα στην Εφημερίδα των Συντακτών αγνώστου.

Ο άγνωστος προειδοποίησε ότι είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το υπουργείο και επρόκειτο να πυροδοτηθεί σε 40 λεπτά.

Ο άγνωστος είπε ότι την ευθύνη αναλαμβάνει η οργάνωση «Επαναστατική Ταξική Αυτοάμυνα».

Στη συνέχεια κάλεσε εκ νέου και ανέφερε ότι ο μηχανισμός έχει τοποθετηθεί έξω από τράπεζα (Alpha Bank) που βρίσκεται κοντά στο υπουργείο επί της Κοραή. Σύμφωνα με την αστυνομία ο μηχανισμός εξερράγη στη 01:29 σε αυτό το σημείο.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε από την Εφημερίδα των Συντακτών στις 00:48. Η αστυνομία απέκλεισε αμέσως τον χώρο. Διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου, από το ύψος της Πεσματζόγλου.

Παράλληλα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ.

Ο μηχανισμός, διευκρίνισε η ΕΛΑΣ, εξερράγη στη 01:29, προκαλώντας υλικές ζημιές. Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (ΔΑΕΕΒ).







  • Η ανακοίνωση της Αστυνομίας αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα (03-02-2024) και ώρα 00:48 το Κέντρο της Άμεσης Δράσης ενημερώθηκε τηλεφωνικά από την Εφημερίδα των Συντακτών ότι είχαν δεχθεί τηλεφώνημα σχετικά με τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Υπουργείο Εργασίας, ο οποίος επρόκειτο να εκραγεί σε 40 λεπτά.

Ο χώρος αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, πραγματοποιώντας εκτροπή της κυκλοφορίας.

Ο μηχανισμός εξερράγη την 01.29 ώρα προκαλώντας υλικές ζημιές. Προανάκριση διενεργείται από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία (Δ.Α.Ε.Ε.Β)».

ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Greece

Συγκλόνισε και πάλι η «μητέρα των Τεμπών», Μαρία Καρυστιανού: Η εισαγγελέας μου είπε να πάω στην εκκλησία να με βοηθήσει

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: