«Ένοπλη Απάντηση»: Ανάληψη ευθύνης για τον φάκελο-βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο, απειλές κατά της προέδρου Εφετών Θεσσαλονίκης

Αστυνομικός του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ κατά την διάρκεια μεταφοράς φακέλου με εκρηκτικό μηχανισμό από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR




Την ανάληψη ευθύνης για τη βόμβα που είχε σταλεί  μέσα σε φάκελο στην πρόεδρο Εφετών στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης ανέλαβε η «Ένοπλη Απάντηση».

Με επιστολή της που δημοσιεύτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου, σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η «Ένοπλη Απάντηση» αναφέρει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη και εξαπολύει απειλές εναντίον όλων των δικαστικών λειτουργών.

Η «Ένοπλη Απάντηση» αναφέρουν πως «μπορεί τώρα να μην βρήκαν τον στόχο μας, αλλά οι σφαίρες μας θα βρουν τον στόχο και όχι μόνο προς τους δικαστικούς λειτουργούς».

Η επιστολή απευθύνεται ονομαστικά στην πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης.

Ο φάκελος εντοπίστηκε την περασμένη Δευτέρα και απενεργοποιήθηκε από πυροτεχνουργούς της ΕΛ.ΑΣ. Περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό με 480 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδα.

Πηγή: ertnews

Για απομάκρυνση των καταληψιών: Επέμβαση των ΜΑΤ στη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: