Απεβίωσε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης, όπου δικάζεται ο Ντόναλντ Τραμπ [video]

epaselect epa11289485 Former US President and current Republican presidential candidate Donald Trump (L) quickly responds to a press question after leaving his trial at Manhattan Criminal Court in New York, New York, USA, 19 April 2024. EPA, SARAH YENESEL, POOL




Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστικό μέγαρο της Νέας Υόρκης, όπου δικάζεται ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο αυτόχειρας που ονομαζόταν Μaxwell Azzarello υπέκυψε στα τραύματά του, σύμφωνα με συνεργάτη του Sky NBC News.

Ο Maxwell Azzarello «κηρύχθηκε νεκρός από το προσωπικό του νοσοκομείου», είπε η αστυνομία στο NBC News σε τηλεφωνική επικοινωνία.

Ο κ. Azzarello, ηλικίας περίπου 30 ετών, από το St Augustine της Φλόριντα, πέταξε φυλλάδια με θεωρίες συνωμοσίας πριν αυτοπυρποληθεί, σε μια καθορισμένη περιοχή διαμαρτυρίας για διαδηλωτές υπέρ και κατά του Τραμπ, την Παρασκευή.

“Έβγαλε ένα κάνιστρο από την τσάντα του, που περιείχε επιταχυντικό υγρό με βάση το αλκοόλ, και στην συνέχεια αυτοπυρπολήθηκε, είπε η αστυνομία.

Αξιωματικοί και πολίτες έτρεξαν στην περιοχή διαμαρτυρίας και προσπάθησαν να σβήσουν τις φλόγες χρησιμοποιώντας παλτά και πυροσβεστήρες.

Τέσσερις αστυνομικοί του NYPD τραυματίστηκαν ελαφρά από έκθεση στη φωτιά, ανέφεραν οι αρχές.

Πηγή Sky News

Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο που δικάζει τον Τραμπ στη Νέα Υόρκη: Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση [σκληρά videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: