Αλλάζουν τα κριτήρια της ομορφιάς; Μια διαφορετική «Μις Γερμανία» φέτος* 39 ετών, με καταγωγή από το Ιράν, μητέρα δύο παιδιών

H 39χρονη Απαμέχ Σενάουερ Πηγή Photo: Instagram




Η 39χρονη Apameh Schönauer, Ιρανικής καταγωγής και μητέρα δύο παιδιών, είναι πλέον η πιο όμορφη γυναίκα στη Γερμανία.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω», σχολίασε η Βερολινέζα, αρχιτεκτόνισσα στο επάγγελμα, με φανερή έκπληξη και ενθουσιασμό, στο μετά την ανακοίνωση της απόφασης, σύμφωνα με την Bild. Θα έπρεπε να έχει συνηθίσει τις εκλπήξεις. Όλη της η ζωή άλλωστε είναι μια τέτοια.

Η νέα Μις Γερμανία κατέφυγε με τη μητέρα της από το Ιράν στη Γερμανία όταν ήταν έξι ετών. Σπούδασε, δούλεψε μόνη της και τώρα είναι μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και αρχιτέκτονας.

Η Απάμε είναι παντρεμένη και το ζευγάρι έχει μαζί δύο παιδιά.

Όπως δηλώνει, θα ήθελε να υποστηρίξει τις νέες γυναίκες με μεταναστευτικό υπόβαθρο. Γνωρίζει από τη δική της εμπειρία πόσο δύσκολο είναι να ενσωματωθείς και να πετύχεις ταυτόχρονα. Πρότυπά της είναι οι θαρραλέες Ιρανές που βγαίνουν στους δρόμους καθημερινά, είπε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Ως νικήτρια του διαγωνισμού στο Europapark στο Rust, θα λάβει το «Βραβείο Female Leader», σύμφωνα με τη διοργανώτρια, το οποίο συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 25.000 ευρώ. Το προηγούμενο όριο ηλικίας των 39 ετών καταργήθηκε μόλις φέτος. Η μεγαλύτερη σε ηλικία φιναλίστ ήταν η Mignon Kowollik (42) από το Αμβούργο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, περίπου 15.000 γυναίκες έκαναν αίτηση φέτος.

Με πληροφορίες από Bild

«I Will Survive»: Η ιστορία πίσω από το απόλυτο τραγούδι χωρισμού της Γκλόρια Γκέινορ που επιβιώνει εδώ και 45 χρόνια [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: