«Άγρια Δύση» στο σπίτι του Αλέν Ντελόν: Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα και 3.000 φυσίγγια * Βρέθηκε πεδίο βολής * Με σωματοφύλακα και οπλισμένα τον επισκέπτονταν τα παιδιά του

FILE PHOTO: Ο Αλέν Ντελόν το 2019 στις Κάννες. EPA/GUILLAUME HORCAJUELO




Στην κατάσχεση 72 πυροβόλων όπλων και περισσότερων των 3.000 φυσιγγιών προχώρησε η γαλλική αστυνομία από το σπίτι του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη η εισαγγελία του Μονταρζίς.

Η εισαγγελία κάνει λόγο για σκοπευτικά όπλα,  κυρίως κατηγορίας Α και Β, καθώς και για συλλεκτικά όπλα.

Οι προκαταρκτικές έρευνες έδειξαν ότι υπερήλικας σήμερα σταρ του σινεμά  «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο». Με αυτά τα δεδομένα, η έρευνα συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ».

  • Οι ερευνητές που βρέθηκαν στο ακίνητο του 88χρονου ηθοποιού, διαπίστωσαν επίσης την ύπαρξη πεδίου βολής.

Η κατάσχεση προέκυψε καθώς ξεκίνησε μια νέα εισαγγελική έρευνα η οποία αφορά στις τεταμένες σχέσεις του Αλέν Ντελόν με τα παιδιά του. Η έρευνα αυτή σε συνδυασμό με τις ανησυχίες που έχουν διατυπωθεί από τα παιδιά του για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του, ώθησαν, σύμφωνα με την εφημερίδα le Parisien την εισαγγελία να εξετάσει λεπτομερώς την καταγγελία περί οπλοκατοχής του ηθοποιού.

  • Καθόλου τυχαία, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Elle, η Ανούσκα Ντελόν, κόρη του ηθοποιού, αποκάλυψε ότι πηγαίνει  «πάντα με τον σωματοφύλακά της» στο σπίτι του πατέρας της, λόγω του πάθους που έχει για τα όπλα…Μάλιστα, πρόσθεσε πως τα αδέλφια της όταν βρίσκονται στο σπίτι του Ντελόν στο Ντουσί, «κυκλοφορούν οπλισμένοι μέσα στο σπίτι, νοιώθοντας πως βρίσκονται στην Άγρια Δύση»…

 

Κατά πληροφοριες της Le Parisien, αυτή η μαρτυρία της Ανούσκα Ντελόν ώθησε τον εισαγγελέα του Μονταρζίς να ανοίξει νέα έρευνα, που είχε σαν αποτέλεσμα την κατάσχεση του «οπλοστασίου» του Αλέν Ντελόν.

Γιατρός που εξέτασε τον Αλέν Ντελόν το περασμένο καλοκαίρι διέγνωσε ότι το ηθικό του τελευταίου «ήταν χαμηλό» και ότι δεν φαινόταν πλέον να «περιμένει τίποτα». Μίλησε μάλιστα για «μια κατάσταση σωματικής και ψυχολογικής εξάντλησης με μεγάλο κίνδυνο αυτοκτονίας».

Δεν είναι η πρώτη φορά που πυροβόλα όπλα από τη συλλογή του Ντελόν προκαλούν προβλήματα στην οικογένεια .

Το 2011, ένας πυροβολισμός που κρίθηκε τυχαίος, στον έβδομο όροφο του διαμερίσματος του Αλέν Ντελόν στη Γενεύη, τραυμάτισε σοβαρά μια νεαρή Ισπανίδα.

Ο Αλέν Φαμπιάν Ντελόν, το νεότερο από τα αδέρφια τότε 17 ετών, είχε οργανώσει ένα πάρτι για πλούσιους και πότες φίλους του.  Κατά τη διάρκεια” παιχνιδιού”  με ένα παλιό πιστόλι του πατριάρχη, που απουσίαζε, ακούστηκε ένας πυροβολισμός και μια νεαρή κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά από σφαίρα.

Με πληροφορίες από Le Parisien

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: