Ζητάει και τα ρέτσα ο Πεσκόφ: Για κορύφωση της αντιρωσικής πολιτικής της Δύσης μιλά ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου

Phile photo: Ο εκπρόσωπος του προέδρου Πούτιν, Ντμίτρι Πεσκόφ.EPA, SERGEI KARPUKHIN, POOL




«Η Δύση κάνει τα πάντα εναντίον της Ρωσίας, όπως αποδεικνύεται από την τρέχουσα διεξαγωγή της μεγαλύτερης άσκησης του ΝΑΤΟ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, γράφει η Tass.

«Η στρατηγική για τον περιορισμό της χώρας μας,για να ασκηθεί πίεση εναντίον της, δεν έχει οδηγήσει πουθενά.

Άλλοτε κλιμακώνεται, άλλοτε μειώνεται. Τώρα μάλλον είναι στο αποκορύφωμά του. Τέτοιες ασκήσεις είναι η καλύτερη απόδειξη αυτού», πρόσθεσε.

Επίσης ο Πεσκόφ επεσήμανε ότι η Δύση διατηρεί μια πολύ ξεκάθαρη αντιρωσική θέση, την οποία ορίζει το ΝΑΤΟ, ενώ η ρητορική της συμμαχίας «καθορίζεται πέρα ​​από τον ωκεανό, στην Ουάσιγκτον».

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου ρωτήθηκε για την πολιτική της Δύσης στο πλαίσιο της επίσκεψης του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην περιοχή του Καλίνινγκραντ.

Σχολιάζοντας την κατάσταση στην περιοχή, ο Πεσκόφ τόνισε ότι «το Καλίνινγκραντ είναι αναπόσπαστο μέρος της Ρωσίας» και είναι σημαντικό για τις αρχές να διατηρήσουν ολόκληρο το σύστημα υποστήριξης ζωής της περιοχής σε λειτουργική κατάσταση.

ΠHΓΗ: ertnews.gr

Ρωσικά fake news οι ισχυρισμοί για Γάλλους μισθοφόρους στην Ουκρανία καταγγέλει το Παρίσι: Mιλά για «συντονισμένο ελιγμό» από τη Μόσχα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: