Τον προγραμματισμό της κυπριακής κυβέρνησης για το 2024 παρουσιάζει τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης

FILE PHOTO Ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης.PHOTO: ΓΤΠ ΡΙΟ




Τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης για το 2024 θα παρουσιάσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου παρουσία Νομοθετικής και Δικαστικής εξουσίας, και άλλων αξιωματούχων, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη.

Ο κ. Λετυμπιώτης, σε δηλώσεις του στο Προεδρικό Μέγαρο, μετά τη συνεδρία του Υπουργικού Συμβουλίου, ανακοίνωσε ότι, στις 8μμ τη Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρουσιάσει τον προγραμματισμό της Κυβέρνησης για το 2024.

«Στις Πολιτικές του προγράμματός μας για θεσμικές μεταρρυθμίσεις που συμβάλουν στην ανασύνταξη του κράτους περιλαμβάνεται η ετήσια παρουσίαση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας του νομοθετικού προγράμματος που προτίθεται να προωθήσει η εκτελεστική εξουσία», ανέφερε. Αυτό, πρόσθεσε, μετουσιώνεται σε θεσμό που θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη λογοδοσία προς την κοινωνία και θα συμβάλει καταλυτικά στη διάφανη και έγκαιρη επικοινωνία των όσων η Κυβέρνηση προγραμματίζει και θέτει σε τροχιά υλοποίησης.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο έχουν κληθεί να παραστούν τα μέλη της Νομοθετικής Εξουσίας, εκπρόσωποι της Δικαστικής Εξουσίας, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Ημικρατικών Οργανισμών «που αποτελούν εκτελεστικούς βραχίονες κυβερνητικής πολιτικής, ανεξάρτητοι αξιωματούχοι, οι παραγωγικές ομάδες της χώρας μας και κοινωνικοί εταίροι».

Mε πληροφορίες από ΚΥΠΕ,
Λευκωσία, Κύπρος

Πέθανε ένα από τα τρία παιδιά που ανασύρθηκαν χθες λιπόθυμα από σαπιοκάραβο μεταναστών στο Κάβο Γκρέκο της Κύπρου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: