Τίτλοι τέλους για Παναθηναϊκό και Μπρινιόλι που τέθηκε ήδη εκτός ομάδας: Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ για το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων

File Photo: Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο Δεξιά, ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Η σχέση του Παναθηναϊκού με τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι οδηγείται προς το τέλος της, αφού ο Ιταλός γκολκίπερ αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του κατατέθηκε από τους «πράσινους» και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το καλοκαίρι.

Σε σχετική ανακοίνωση η ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένη να παραθέσει επίσημα τα γεγονότα, ως έχουν, στο ζήτημα της πολύμηνης προσπάθειας ανανέωσης συμβολαίου του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Η πρώτη επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση συμβολαίου του Μπρινιόλι, έγινε στις αρχές Οκτωβρίου. Η προσφορά αφορούσε διπλασιασμό των αποδοχών συγκριτικά με την τρέχουσα σύμβαση.

Δυστυχώς, δεν λάβαμε οποιαδήποτε επίσημη απάντηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας τον Νοέμβριο, ο ατζέντης του Μπρινιόλι δεν παρουσιάστηκε σε κανένα από τα δύο ραντεβού που είχαν κλειστεί τον Δεκέμβριο, ενώ δεν απαντούσε στις επίμονες τηλεφωνικές κλήσεις.

Αν και δεν υπήρχε καμία τοποθέτηση από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο Παναθηναϊκός τον μήνα Δεκέμβριο έκανε νέα προσπάθεια και συνάντηση απευθείας με τον ποδοσφαιριστή Μπρινιόλι, χωρίς πάλι να πάρει οποιαδήποτε απάντηση στην καινούργια και ακόμα πιο αυξημένη οικονομικά προσφορά.

Σε μια ύστατη προσπάθεια εξεύρεσης λύσης, φτάσαμε την περασμένη Τετάρτη να γίνει ραντεβού του Προέδρου της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Αλαφούζου και του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ με τον Μπρινιόλι. Εκεί έγιναν δεκτές από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ οι ως τότε εκπεφρασμένες απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή τόσο ως προς το οικονομικό, όσο και ως προς τη διάρκεια της συνεργασίας.

Ο ποδοσφαιριστής δήλωσε ότι αποφάσισε να μην συνεχίσει στον Παναθηναϊκό ανεξαρτήτως χρηματικής προσφοράς, καθώς είχε αποφασίσει να ακολουθήσει άλλο δρόμο. Αμέσως μετά τη συνάντηση, ο Ιταλός τερματοφύλακας μίλησε και με τον προπονητή κ. Φατίχ Τερίμ, στον οποίο και πάλι ήταν αρνητικός ως προς την παραμονή του.

Σήμερα, πριν την έναρξη της προπόνησης, σε νέα συζήτηση του ποδοσφαιριστή με τον προπονητή, ο ποδοσφαιριστής δήλωσε στον προπονητή ότι θα παραμείνει τελικά με νέο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό και μπορεί να τον υπολογίζει για τον αυριανό (σσ: Κυριακάτικο) αγώνα με την ΑΕΚ».

Εγραψαν ιστορία τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας πόλο: Πήραν το χάλκινο από τις Ιταλίδες και «γραμμή» τώρα για τους Ολυμπιακούς

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: