Τεράστια επιτυχία για την εξαιρετική Κύπρια αθλήτρια, Έλλη Αντωνίου: Κέρδισε αργυρό μετάλλιο στους Πανευρωπαικούς Αγώνες του TΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ

Η νεαρή Κυπρία αθλήτρια Έλλη Αντωνίου. Φωτογραφία από τον Φιλελεύθερο




Αργυρό μετάλλιο στους Πανευρωπαικούς αγώνες TΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ που πραγματοποιήθηκαν στο Βελιγράδι κέρδισε η νεαρή Κυπρία αθλήτρια Έλλη Αντωνίου.

Η Έλλη προκρίθηκε στον τελικό αποκλείοντας τις πρωταθλήτριες της Ιταλίας και της Γερμανίας. Στον τελικό δυστυχώς έχασε από την αθλήτρια της Ισπανίας, αλλά έτσι κι αλλιώς η επιτυχία της ήταν τεράστια.

Η Έλλη Αντωνίου είναι αθλήτρια του Νίκου Νικολάου, του προπονητή που οδήγησε σε παγκόσμιες επιτυχίες και την Κυριακή Κουτούκη και πρόσφατα τον Άρη Στυλιανίδη στο χάλκινο ευρωπαικο μετάλιο.

Ο Κύπριος προπονητής σε δηλώσεις του μετά την απονομή των μεταλίων ανέφερε ότι «η επιτυχία της Έλλης αποτελεί τεράστια επιτυχία για τη χώρα μας, που δείχνει τις μεγάλες προοπτικές του αθλήματος μας».

Ο κ. Νικολάου σημείωσε ότι η επιτυχία μας αυτή είναι μόνο η αφετηρία για ακόμη πιο σημαντικές επιτυχίες στο μέλλον. Έδωσε και δημοσίως συγχαρητήρια στην αθλήτρια του και ευχαρίστησε την Ομοσπονδία ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ (ΕΟΤΚ) , η οποία στο πλαίσιο των δυνατοτήτων που της παρέχει το κράτος κάνει το καλύτερο δυνατόν.

ΠΗΓΗ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – GOAL

Η νεαρή Κυπρία αθλήτρια Έλλη Αντωνίου. Φωτογραφία από τον Φιλελεύθερο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: