«Succession»: Δεν υπάρχει περίπτωση να δείτε spin-off λέει ο δημιουργός της πολυβραβευμένης τηλεοπτικής σειράς

FILE PHOTO: British screenwriter Jesse Armstrong poses with the Golden Globe for Best Television Series – Drama for ‘Succession’ in the press room during the 81st annual Golden Globe Awards ceremony at the Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, California, USA, 07 January 2024. Artists in various film and television categories are awarded Golden Globes by the Hollywood Foreign Press Association. EPA/ALLISON DINNER




Ο δημιουργός του «Succession» Τζέσι Άρμστρονγκ απέρριψε το ενδεχόμενο spin-off της βραβευμένης δραματικής τηλεοπτικής του σειράς, η οποία πρόσφατα κέρδισε έξι Emmy και τέσσερις Χρυσές Σφαίρες.

Ο Άρμστρονγκ σε δηλώσεις του στο BBC Radio 4 Today εξήγησε ότι «δεν του φαίνεται το πιο ενδιαφέρον πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος».

  • Ο Τζέσι Άρμστρονγκ είπε ότι ο ίδιος και η ομάδα σεναριογράφων «έχουν γράψει αρκετά για τους χαρακτήρες».

Ο Μάθιου ΜακΦάντιεν ένας από τους αστέρες του σόου, ήταν επίσης διστακτικός.

Ο Βρετανός ηθοποιός, ο οποίος υποδύθηκε τον Τομ Βάμπσγκανς ρωτήθηκε για ένα πιθανό spin-off για τον χαρακτήρα του στα παρασκήνια της τελετής απονομής των βραβείων Emmy.

  • «Ποτέ δεν θα έλεγα ποτέ, αλλά πολύ απίθανο… όλα θα εξαρτηθούν από το τι θα ήθελε να κάνει ο Τζέσι Άρμστρονγκ» ανέφερε.

«Αλλά το ένστικτο του Τζέσι και όλων μας είναι ότι τελείωσε στο σωστό μέρος. Τους αφήσαμε να συνεχίσουν απλώς στον παράξενο και τρομακτικό κόσμο τους.

«Όσο ωραίο θα ήταν να εργαστώ ξανά με όλους, νομίζω ότι θα ήταν περίεργο να κάνω ένα spin-off. Αλλά ποιος ξέρει;» σημείωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

«Ευχαριστούμε τους αρχαίους Έλληνες» για το μεσαίο δάχτυλο: Το CNN αναζητεί στον Αριστοφάνη τις ρίζες της πιο ατίθασης χειρονομίας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: