Σκωπτική ανακοίνωση των Ελλήνων διαιτητών: Σας περιμένουμε με τις οικογένειές σας στο γήπεδο, αλλά, δυστυχώς, εμείς πρέπει να κρύβουμε τις δικές μας

FILE PHOTO: Διαιτητές εισέρχονται στο γήπεδο πριν από τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Superleague, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Ανακοίνωση για την επίθεση που δέχτηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Σταύρου Μάνταλου, εξέδωσαν σήμερα οι διαιτητές της Super League, αναφέροντας πως για να προστατεύσουν τις οικογένειές τους θα πρέπει να τις κρύβουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση διαιτητών και βοηθών Super league:

«Βρισκόμαστε για άλλη μια φορά στην δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε μια άνανδρη επίθεση αυτή τη φορά σε ΓΥΝΑΙΚΑ. Οι διαβεβαιώσεις για αποκλιμάκωση της τεταμένης κατάστασης και οι ενέργειες για διαλεύκανση των επιθέσεων κατά των διαιτητών ήταν για άλλη μια φορά ευχολόγια και λόγια του αέρα!

Το υγιές ποδόσφαιρο κραυγάζει, αλλά μάλλον δεν ακούει κανείς! Σας περιμένουμε όλους με τις οικογένειες σας στα γήπεδα στις 12 Φεβρουαρίου. Τις δικές μας δυστυχώς πρέπει να τις κρύψουμε».

ΠΣΑΠΠ: Να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης οι ένοχοι

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και Ποδοσφαιριστριών (ΠΣΑΠΠ) εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία καταδικάζει την επίθεση στη σύντροφο του Σταύρου Μάνταλου.

Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠΠ τονίζει:

«Ο ΠΣΑΠΠ καταδικάζει την επίθεση που δέχθηκε η σύντροφος του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ Σταύρου Μάνταλου. Καλεί τις αρμόδιες αρχές να διαλευκάνουν την υπόθεση και να οδηγήσουν τους υπαίτιους ενώπιων της δικαιοσύνης».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

«Αυτό είναι μήνυμα για τον Μάνταλο»: Θύμα μαφιόζικης επίθεσης η σύντροφος του αναπληρωτή αρχιδιαιτητή * Την χτύπησαν έξω από το σπίτι της

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: