Σε εξέλιξη πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία με επικεφαλής τον Δημήτρη Κουτσούμπα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

FILE PHOTO: Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΤΑ ΛΟΤΣΑΡΗ




Με τα συνθήματα «Η ιστορία έχει μία σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά», «Ούτε γη, ούτε νερό στους φονιάδες των λαών» «Κλείστε τις βάσεις, φέρτε και τα πλοία, καμιά συμμετοχή στου ΝΑΤΟ τα σφαγεία» να κυριαρχούν βρίσκεται σε εξέλιξη πορεία προς την ισραηλινή πρεσβεία.

Στην πρώτη γραμμή της μεγάλης διαδήλωσης η σημαία της Παλαιστίνης.

Στο κάλεσμα που απηύθυνε το ΠΑΜΕ ανταποκρίθηκαν δεκάδες σωματεία και φορείς. Μαζί με τα σωματεία, τους φοιτητικούς συλλόγους και τους άλλους φορείς διαδηλώνουν η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας και η Γενική Ένωση Παλαιστινίων Εργατών.

Με τα δικά τους πανό διαδηλώνουν η ΟΓΕ, η ΕΕΔΥΕ και η ΕΕΔΔΑ.

Στο συλλαλητήριο συμμετέχει πολυμελής αντιπροσωπεία της ΚΕ του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα, Δημήτρη Κουτσούμπα.

Η πορεία ξεκίνησε με το σύνολο κρουστών «Quilombo» να δίνει τον τόνο.

Είχε προηγηθεί μαζική συγκέντρωση στο πάρκο Ελευθερίας.

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έχει προχωρήσει η Αστυνομία στο κέντρο της Αθήνας λόγω της πορείας. Αρχικά οι διαδηλωτές, που σύμφωνα με την Αστυνομία είναι πάνω από 4500 άτομα, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και στο πάρκο Ελευθερίας και αυτή την ώρα πραγματοποιούν πορεία προς την πρεσβεία του Ισραήλ στο Παλαιό Ψυχικό. Λόγω της πορείας έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο της λεωφόρου Κηφισίας από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Αλεξάνδρας.


Με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: