Πέθανε ο Νίκος Τσούκαλης σε ηλικία 67 ετών: Υπήρξε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ

Ï êïéíïâïõëåõôéêüò åêðñüóùðïò ôçò ÄçìïêñáôéêÞò ÁñéóôåñÜò Íßêïò Ôóïýêáëçò ìéëÜ óôçí ÏëïìÝëåéá ôçò ÂïõëÞò êáôÜ ôçí äåýôåñç çìÝñá ôçò óõæÞôçóçò ôçò ðñüôáóçò ìïìöÞò ðïõ êáôÝèåóå ï ÓÕÑÉÆÁ, ÓÜââáôï 9 Íïåìâñßïõ 2013 ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁËÅÎÁÍÄÑÏÓ ÂËÁ×ÏÓ




Έφυγε σήμερα από την ζωή, σε ηλικία 67 ετών, έπειτα από μάχη με ασθένεια, ο πρώην βουλευτής Αχαΐας του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και της ΔΗΜ.ΑΡ., Νίκος Τσούκαλης.

Ο Νίκος Τσούκαλης σπούδασε στην Νομική σχολή του Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης , από την οποία αποφοίτησε το 1981. Στην συνέχεια επέστρεψε στην Πάτρα, όπου άσκησε το επάγγελμα του δικηγόρου.

Εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Αχαΐας το 2007 με τον Συνασπισμό της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και επανεκλέχθηκε βουλευτής με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α στις εκλογές του 2009, ενώ το 2012 εκλέχθηκε βουλευτής Αχαΐας με την Δημοκρατική Αριστερά.

Επίσης, ο Νίκος Τσούκαλης ήταν μέλος της «Ελληνικής Ένωσης για τα δικαιώματα του ανθρώπου», καθώς και συνιδρυτής της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας.

Ακόμη, είχε υπηρετήσει και την τοπική αυτοδιοίκηση, ως νομαρχιακός σύμβουλος Αχαΐας από το 1999 έως το 2007 και επικεφαλής της παράταξης, «Αχαϊκή Συμπολιτεία».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Πάτρα, Ελλάδα

Μητσοτάκης από το Νταβός: Τι είπε για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και το ενδεχόμενο επανεκλογής Τραμπ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: