Νέα τραγωδία στην άσφαλτο: Tέσσερις νεκροί από δυο θανατηφόρα τροχαία σε παραλιακή και Ομόνοια [βίντεο]

Τα διαλυμένα αυτοκίνητα μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Photo via OPEN TV




Τέσσερις νεκροί σε λίγες ώρες σε τροχαία στην Ομόνοια και την παραλιακή.

Συγκεκριμένα τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 23.00 στην παραλιακή (λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή).

Αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και χτύπησε πάνω σε δέντρα και κολώνα φωτισμού. Επίσης 2 ακόμα ΙΧ έκαναν ελιγμούς για να αποφύγουν το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα το ένα να χτυπήσει στο κράσπεδο και να υποστεί μικρές υλικές ζημιές με τον οδηγό να είναι καλά στην υγεία του.

Το δεύτερο ΙΧ που ακολουθούσε κινούμενο στο ρεύμα προς Πειραιά, έκανε επίσης ελιγμό με αποτέλεσμα να παρασύρει 2 πεζούς οι οποίοι ως εκ θαύματος δεν τραυματίστηκαν.

Όπως έγινε γνωστό το όχημα που εξετράπη της πορείας του κινείτο με μεγάλη ταχύτητα – τουλάχιστον 180 χιλιομέτρων την ώρα.

Πρόκειται για το όχημα του ενός ατόμου που έχασε τη ζωή του.

Η κυκλοφορία διεκόπη στη λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή (παραλιακή) από το ύψος της συμβολής της με την λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά. Κοντά στις 01:00 της Τετάρτης δόθηκε στην κυκλοφορία και πάλι.

Προανάκριση από την Τροχαία βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό επιβαινόντων από το όχημα.




Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, μια μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας της στην οδό Πατησίων στη συμβολή με την Πανεπιστημίου. Από το τροχαίο έχασαν τη ζωή τους οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας.

Στο σημείο έχουν μεταβεί η Αστυνομία και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Bγάζουν τα τρακτέρ στους δρόμους οι αγρότες της Θεσσαλίας: Xαρακτηρίζουν τις κινητοποιήσεις «αγώνα επιβίωσης»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: