Η ομογενής Νικόλ Μαλλιωτάκη μπαίνει στην προεκλογική μάχη με ιδιαίτερες αξιώσεις και μια ισχυρή καμπάνια στη Νέα Υόρκη

FILE PHOTO: Republican Congresswoman Nicole Malliotakis of New York speaks at a press conference. EPA, JUSTIN LANE




Με ιδιαίτερες αξιώσεις και μια ισχυρή οικονομικά καμπάνια μπαίνει στην προεκλογική μάχη, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2024, η ομογενής Ρεπουμπλικανή βουλευτής, Νικόλ Μαλλιωτάκη , που θα διεκδικήσει ανανέωση της θητείας της στην 11η Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την ομογενειακή εφημερίδα Εθνικός Κήρυκας.

Ειδικότερα, η κ. Μαλλιωτάκη, όπως ανακοίνωσε επίσημα το πολιτικό γραφείο της, έχει ήδη συγκεντρώσει ένα ποσό της τάξεως του ενός εκατομμυρίου σε μετρητά για τις ανάγκες της εκστρατείας της, γεγονός που καταδεικνύει ότι η υποψηφιότητά της θα είναι ιδιαιτέρως ισχυρή, στην προσπάθεια να επανεκλεγεί υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται.

«Είμαι ιδιαίτερα ευγνώμων για την υποστήριξη αυτών από την 11η βουλευτική Περιφέρεια της Νέας Υόρκης, αλλά και των πατριωτών με κοινή λογική ανά την χώρα, οι οποίοι εκτιμούν την δουλειά που κάνω για να διασφαλίσω τα σύνορά μας και να βάλω τέλος στην μεταναστευτική κρίση στη Νέα Υόρκη, να καταπολεμήσω τον πληθωρισμό, να μειώσω τα κόστη για τις οικογένειες και να σταματήσω την υπερτίμηση στη Νέα Υόρκη», ανέφερε αρχικά η κ. Μαλλιωτάκη.

Στη συνέχεια, η ομογενής βουλευτής δήλωσε αισιόδοξη πως θα κερδίσει την επανεκλογή τον προσεχή Νοέμβριο, εκφράζοντας την πεποίθηση πως οι ψηφοφόροι της 11ης Περιφέρειας θα εκτιμήσουν τα πεπραγμένα της στο Κογκρέσο.

«Η καμπάνια μας μπαίνει στο 2024 όχι μόνο με περισσότερα από ένα εκατομμύριο δολάρια μετρητά στο χέρι, αλλά και με ένα επιτυχημένο ιστορικό παροχής πόρων και αποτελεσμάτων στην Περιφέρειά μας. Δίνοντας προτεραιότητα στις αξίες του νόμου και της τάξης, της εθνικής ασφάλειας, της οικονομικής υπευθυνότητας και της σκληρής δουλειάς, είμαι πεπεισμένη ότι θα επανεκλεγώ το 2024 και θα συνεχίσω την δουλειά μου, προκειμένου να χτίσουμε ένα ισχυρότερο μέλλον για την σπουδαία χώρα μας», τόνισε η κ. Μαλλιωτάκη.

Ερωτηματικό η 11η Περιφέρεια

Υπενθυμίζεται πως, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν ένεκα της απόφασης του Πολιτειακού Εφετείου της Νέας Υόρκης πριν από τρεις εβδομάδες, η Νικόλ Μαλλιωτάκη ενδέχεται να αντιμετωπίσει περισσότερες δυσκολίες για την επανεκλογή της, λόγω της επικείμενης επαναχάραξης των εκλογικών χαρτών.

Σύμφωνα με όλα τα δεδομένα, παρά το γεγονός ότι δύσκολα η Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος θα προχωρούσε σε εξόφθαλμες αλλαγές στη σύνθεση της 11ης Περιφέρειας, όπως είχε συμβεί με την απόπειρα ένταξης του προοδευτικού Παρκ Σλόουπ μαζί με το συντηρητικό Στάτεν Αϊλαντ, εντούτοις θεωρείται πολύ πιθανό ότι θα βρεθεί μια φόρμουλα στα όρια του νόμου ούτως ώστε η νέα Περιφέρεια να μην είναι εξίσου φιλική προς τη Νικόλ Μαλλιωτάκη.

Πάντως, η υπόθεση των εκλογικών Περιφερειών θεωρείται ότι θα έχει συνέχεια, καθότι αναμένονται προσφυγές στην Δικαιοσύνη από ακτιβιστικές ομάδες, οι οποίες ελέγχονται από στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Πηγή: Εθνικός Κήρυκας

Με επιστολή προς τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο: Το Αγιο Όρος θεωρεί ανεπιθύμητο τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, “βόμβα” για τον Ελπιδοφόρο που παραπατά…

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: