Η Έμιλι στο Παρίσι και η Μίντι στο νοσοκομείο… Η Άσλει Παρκ αποκάλυψε ότι υπέστη σηπτικό σοκ στις διακοπές της στις Μαλδίβες [photos, videos]

FILE PHOTO: Η Άσλει Πάρκ με την Λίλι Κόλινς ή Έμιλι στην σειρά Emily in Paris. Screenshot via YouTube@Netflix/




«Ενώ βρισκόμουν σε διακοπές τον Δεκέμβριο μέχρι την Πρωτοχρονιά, αυτό που ξεκίνησε ως αμυγδαλίτιδα εξελίχθηκε σε κρίσιμο σηπτικό σοκ, το οποίο μόλυνε και επηρέασε αρκετά από τα όργανά μου», έγραψε η 32χρονη ηθοποιός του «Emily in Paris» στο Instagram της σήμερα Παρασκευή .

Η Άσλεϊ Πάρκ πρόσθεσε ότι η υγεία της «έχει βελτιωθεί παρά τα όσα μας είχαν πει αρχικά».

Ευχαρίστησε τον ηθοποιό σύντροφό της Πολ Φόρμαν, ο οποίος επίσης παίζει στο “Emily”. Ο Φόρμαν  φαίνεται σε μερικές από τις φωτογραφίες και το βίντεο που μοιράστηκε η Παρκ στο Instagram, με στιγμιότυπα από την περίοδο της νοσηλείας της. Ο σύντροφός της, όπως λέει η Πάρκ, ήταν  “άνευ όρων” δίπλα της κατά τη διάρκεια της κρίσης της υγείας της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashley Park (@ashleyparklady)

«Γαλήνεψες τους φόβους μου και με κράτησες σε ασθενοφόρα, σε τρία ξένα νοσοκομεία, μια εβδομάδα στη ΜΕΘ, τρομακτικά ER, αμέτρητες σαρώσεις και εξετάσεις και ενέσεις, βασανιστικός πόνος και τόση σύγχυση, όλα αυτά όσο ήμασταν μόνοι στην άλλη άκρη του κόσμου. μακριά από αυτά που ξέρουμε», έγραψε. «Σ’ αγαπώ Πολ. Περισσότερο από όσο μπορώ να πω ».

Η Παρκ είναι περισσότερο γνωστός για το ότι υποδύεται την ειλικρινή και μοντέρνα τραγουδίστρια Μίντι δίπλα στη Λίλι Κόλινς στη σειρά του Netflix.

Το σηπτικό σοκ είναι το τελευταίο και πιο σοβαρό στάδιο της σήψης . Όταν επηρεάζεται από σήψη, το σώμα ουσιαστικά αντιδρά υπερβολικά σε μια μόλυνση, η οποία μπορεί να προκαλέσει διακοπή λειτουργίας των οργάνων. Το 2020, το περιοδικό Lancet ανέφερε ότι η σήψη ευθύνεται για 1 στους 5 θανάτους παγκοσμίως . Τόσο η σήψη όσο και το σηπτικό σοκ απαιτούν άμεση θεραπεία.

Φωτογραφία που ανάρτησε η Άσλεϊ Πάρκ στο Ινσταγραμ από την νοσηλεία της για σηπτικό σοκ. Δίπλα της ο σύντροφός της Πολ Φόρμαν. Photo via Instagram@Ashleypark

 

 

 

 

 

Με πληροφορίες από CNN

 

Ξανά κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία εξ αμελείας ο Άλεκ Μπάλντουιν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: