Γκουαρδιόλα για Έρικσον που δίνει μάχη με τον καρκίνο: «Η ελπίδα είναι το τελευταίο πράγμα που χάνουμε» [video]

File Photo Manchester City manager Pep Guardiola prior the UEFA Champions League Final soccer match between Manchester City and Inter Milan, in Istanbul, Turkey, 10 June 2023. EPA, MARTIN DIVISEK




Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρδιόλα, μιλώντας σήμερα (12/1) παραμονή του αγώνα με τη Νιούκαστλ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Σβεν Γκόραν Έρικσον, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελικό στάδιο.

Ο Σουηδός προπονητής, ο οποίος-μεταξύ άλλων-κάθισε και στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι, ανακοίνωσε ότι του μένει λιγότερο από ένα χρόνο ζωής:

«Είναι πολύ λυπηρό, είναι κύριος, ήταν ο προπονητής της εθνικής ομάδας εδώ στην Αγγλία και είχε το θάρρος να εξηγήσει την κατάσταση. Φυσικά θα είναι με τους αγαπημένους του και η ελπίδα είναι το τελευταίο πράγμα που χάνουμε. Ελπίζω να μπορεί να αγωνιστεί και ότι ίσως οι γιατροί βρουν έναν τρόπο να τον βοηθήσουν. Έχει όλη μας την υποστήριξη από τη Μάντσεστερ Σίτι. Ό,τι μπορούμε, θα το κάνουμε», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Σουηδός πρώην προπονητής, Σβεν Γκόραν Έρικσον, αποκάλυψε ότι έχει διαγνωστεί με καρκίνο σε τελικό στάδιο και, στην καλύτερη περίπτωση, του απομένει περίπου ένας χρόνος ζωής.




Ο 75χρονος Έρικσον είπε στο σουηδικό ραδιόφωνο P1: «Όλοι καταλαβαίνουν ότι έχω μια ασθένεια που δεν είναι καλή, και όλοι υποθέτουν ότι είναι καρκίνος, και είναι. Αλλά πρέπει να το παλέψω όσο περισσότερο γίνεται.

Ο Έρικσον εγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 1980, όταν κέρδισε το Κύπελλο Uefa με την IFK Gothenburg. Ακολούθησαν επιτυχημένες περίοδοι με Μπενφίκα, Ρόμα, Φιορεντίνα και Σαμπντόρια, Λάτσιο και Εθνική Αγγλίας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Μου μένει ένας χρόνος ζωής»: Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον Σβεν Γκόραν Έρικσον ότι πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: