Φρίκη στο Μακροχώρι Ημαθίας: 37χρονη σκότωσε το έξι μηνών βρέφος της μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της

File Photo: Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Στέφανος Ρεπάνης




Για ανθρωποκτονία κρατείται η 37χρονη μητέρα του βρέφους, ηλικίας 6 μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Τα αιτία θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και η νεκροψία-νεκροτομή θα πραγματοποιηθεί αύριο στη Θεσσαλονίκη.

Ο παππούς του βρέφους, ο οποίος μένει απέναντι από το σπίτι της 37χρονης, στο Μακροχώρι Ημαθίας, έσπευσε στο σημείο και ήταν αυτός που το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η 37χρονη έχει άλλα δύο παιδιά ηλικίας 6 και 7 ετών από προηγούμενο γάμο, τα οποία, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ήταν παρόντα την ώρα του συμβάντος.




Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα ήταν μέσα στο σπίτι με τα τρία της παιδιά, το βρέφος και δύο μεγαλύτερα, 6 και 7 ετών. Η μητέρα φέρεται να χτύπησε το βρέφος μπροστά στα άλλα δύο παιδιά της. Τότε, εκείνα βγήκαν έξω από το σπίτι τους και κάλεσαν σε βοήθεια.

Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια ζει στο Μακροχώρι Ημαθίας, ενώ μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής αναφέρουν ότι η 37χρονη έχει παρελθόν νοσηλείας σε ψυχιατρική δομή.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες στο newsit.gr, ο παππούς και η γιαγιά όρμηξαν πάνω της πανικόβλητοι, φωνάζοντας “τι έκανες; τι έκανες;”, με την μητέρα να απαντά “δεν το έκανα εγώ. Το έκανε ο έξω από εδώ”.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Θεσσαλονίκη, Ελλάδα

Βαριές κατηγορίες στους ανήλικους δράστες της βασανιστικής επίθεσης σε βάρος συνομήλικού τους στην Αγ. Παρασκευή: Ποινικές ευθύνες και στους γονείς τους

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: