Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο γυναικών: «Επιτυχία η τετράδα, αλλά εδώ ήρθαμε για κάτι άλλο…» λέει η Αλεξία Καμμένου [video]

Στιγμιότυπο της εθνικής πόλο γυναικών με την Γαλλία. Photo via glomex ert sports




Η εθνική υδατοσφαίρισης των γυναικών έκανε το… αυτονόητο χθες βράδυ στο Αϊντχόφεν, καθώς με τη νίκη 15-7 επί της Γαλλίας εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης, το μυαλό όλων στην ελληνική ομάδα είχε ήδη στραφεί στον ημιτελικό της Πέμπτης (11/1).

«Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι ο ημιτελικός με την Ισπανία», ήταν τα χαρακτηριστικά πρώτα λόγια τα Αλεξίας Καμμένου στην ΕΡΤ.

«Εχουμε μία ημέρα να πάρουμε ανάσες και να δουλέψουμε στο τακτικό κομμάτι όσο καλύτερα γίνεται. Στόχος μας είναι η νίκη, ξέρουμε και σεβόμαστε τον αντίπαλο, δεν έχουμε άγχος, είμαστε σε καλή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη» είπε η ομοσπονδιακή τεχνικός .

«Παίξαμε πολύ καλά στην άμυνα κατά της Γαλλίας, μία ομάδα με προπονητή τον Τεό Λοράντο που μας ξέρει πολύ καλά. Πρέπει να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στην άμυνα και στην επίθεση να μην κάνουμε λάθη», πρόσθεσε και κατέληξε με ένα ξεκάθαρο μήνυμα:

«Εχουμε πίστη και αυτοσυγκέντρωση, περάσαμε στην τετράδα, είναι επιτυχία που για δεύτερη συνεχή φορά περάσαμε στα ημιτελικά, αλλά εδώ ήρθαμε για κάτι άλλο…».




«Είχαμε πολύ καλή απόδοση εκτός από το δεύτερο οκτάλεπτο. Η ομάδα μας όμως είναι καλύτερη από τη Γαλλία και το έδειξε αυτό», επισήμανε με τη σειρά της η Ελευθερία Πλευρίτου.

«Προκριθήκαμε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, τώρα όμως έχουμε τη ρεβάνς του τελικού του προηγούμενου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, τον ημιτελικό με την Ισπανία. Θέλουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε ένα έξτρα κίνητρο, την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πολύ καλή ομάδα, έχουμε όμως δείξει πως τις κοιτάμε πάντα στα μάτια, σε κάθε παιχνίδι, και θέλουμε να το δείξουμε και σε αυτό τον ημιτελικό-φωτιά για εμάς. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό», πρόσθεσε η διεθνής πολίστρια.

Η τερματοφύλακας της εθνικής, Χρυσή Διαμαντοπούλου, ανέφερε από την πλευρά της:

«Τέτοια παιχνίδια έχουν περισσότερο άγχος. Το διαχειριστήκαμε όμως σωστά. Είμαι πολύ χαρούμενη, προετοιμαζόμαστε τώρα για τον ημιτελικό. Πολύ μεγάλη ομάδα η Ισπανία, μια ομάδα που μας ταιριάζει στο στιλ, και αν ξεκινήσουμε καλά, δεν τις αφήσουμε να ξεφύγουν, και επιβάλλουμε το ρυθμό μας, νομίζω θα πάει πολύ καλά».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Τεράστια νίκη του ΠΑΟΚ μέσα στην Προύσα στην δεύτερη παράταση: Πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας από την Τόφας [βίντεο]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: