Ένα τεράστιο τζαμί έκτισε στην κατεχόμενη Κύπρο ο ισλαμιστής Ερντογάν: Πάει ο Τούρκος Αντιπρόεδρος για να το εγκαινιάσει, έξω από την κατεχόμενη Λευκωσία

Ο κατοχικός ηγέτης Ερσίν Τατάρ με τον ισλαμιστή αντιπρόεδρο της Τουρκίας, Cevdet Yılmaz (Κ). Φωτογραφία via Twitter, Yücel Yılmaz, @yucelyilmazyy




Στα κατεχόμενα θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Τζεβντέτ Γιλμάζ, για να παραστεί στα εγκαίνια του νέου τζαμιού, που φέρεται να είναι το μεγαλύτερο στα κατεχόμενα, έξω από την κατεχόμενη Λευκωσία, όπου κι έχει ανεγερθεί το τέμενος.

Θα φέρει το όνομα του Σουάτ Γκιοντζέλ, ιδρυτή και ιδιοκτήτη του παράνομου «πανεπιστημίου» εγγύς Ανατολή.

Όπως αναφέρει ο τ/κ Τύπος, ο κ. Γιλμάζ και η αντιπροσωπεία του θα φθάσουν στα κατεχόμενα το πρωί και είναι αυτός που θα τελέσει τα εγκαίνια, στην παρουσία εκπροσώπων και από άλλες μουσουλμανικές χώρες.

Μετά τη μεσημβρινή προσευχή, ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα συναντηθεί με πολίτες από την Μεσαορία και θα επιστρέψει στην Τουρκία το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Η οικογένεια Γκιοντζέλ δραστηριοποιείται επιχειρηματικά σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, στον τομέα της υγείας, την παραγωγή αυτοκινήτου και αλλού.

ΚΥΠΕ, ΡΠΑ, ΜΚ
Λευκωσία, Κύπρος

Το καθεστώς των κατεχομένων “τελειώνει” την Μαρία Ανχέλα Ολγίν Κουεγιάρ πριν ξεκινήσει: Εξι μήνες είναι αρκετοί για την προσωπική απεσταλμένη του Γ.Γ. ΟΗΕ!!!

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: