Εκρηξη από βόμβα σε τράπεζα στα Πετράλωνα: Στις έρευνες και η αντιτρομοκρατική [video]

Screenshot via Glomex




Εκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στα Πετράλωνα.

Παρά τις πρώτες πληροφορίες που έκαναν λόγο για εμπρηστικό μηχανισμό, που αποτελούνταν από γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη, οι τελευταίες εκτιμήσεις της ΕΛΑΣ κάνουν λόγο περί εκρηκτικού μηχανισμού και δη βόμβας, που εξερράγη στα Πετράλωνα και προκάλεσε υλικές ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στις έρευνες για τον εκρηκτικό μηχανισμό στο υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Τριών Ιεραρχών στα Πετράλωνα, συμμετέχει πλέον και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς η βόμβα εμπεριέχει άγνωστη εκρηκτική ύλη, πυροκροτητή και φυτίλι.




Ο εκρηκτικός μηχανισμός στα Πετράλωνα έχει προκαλέσει συναγερμό στην ΕΛΑΣ, καθώς πλέον εξετάζονται όλα τα σενάρια, μεταξύ άλλων και η σχέση της εν λόγω επίθεσης με τα όσα έγιναν στου Γουδή και την πυροδότηση του μηχανισμού στην έδρα των ΜΑΤ.

Πετράλωνα: Το χρονικό της έκρηξης

Έκρηξη εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (25/01) σε υποκατάστημα τράπεζας στο κέντρο της Αθήνας, ο οποίος προκάλεσε υλικές ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος.

Όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες του ΣΚΑΙ, ο μηχανισμός πυροδοτήθηκε και εξερράγη στο τραπεζικό υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, με τα όσα γίνονται γνωστά να κάνουν λόγο για κατάστημα στην Τριών Ιεραρχών.

Το τραπεζικό υποκατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, όπως διευκρινίζεται, βρίσκεται κοντά στην Ακρόπολη και από την έκρηξη του μηχανισμού, που φέρεται να αποτελούνταν από γκαζάκια και μπιτόνι με βενζίνη, προκλήθηκαν υλικές ζημιές.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, skai.gr

 

Ξανά στους δρόμους κατά της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων: Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: