Εγκλημα στο Μεσολόγγι: Μία φορά και από κοντινή απόσταση η φονική βολή στον Μπάμπη, δείχνει η ιατροδικαστική έρευνα

Το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου σε βαλτώδη περιοχή ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου, Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΗ ΜΠΕΡΕΡΗ




O 31χρονος Μπάμπης πυροβολήθηε μία φορά και από κοντινή απόσταση.

Αυτό φέρεται να είναι το πόρισμα της περατωθείσης ιατροδικαστικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ και ενώ οι έρευνες στην περιοχή για τον εντοπισμό του κυνηγετικού όπλου αλλά και του κινητού του θύματος συνεχίζονται.

Όπως είχε δείξει και η αυτοψία που είχε γίνει στο τόπο της δολοφονίας, το όπλο του φονικού ήταν ένα δεκάβολο μονόκαννο κυνηγετικό, το οποίο χρησιμοποιείται στο κυνήγι αγριογούρουνου…




Ο άτυχος Μπάμπης δέχτηκε τα σκάγια του όπλου από μπροστά και ψηλά.

Κοντά στο σημείο της δολοφονίας εντοπίστηκε ένα κομμάτι από φυσίγγιο που έχει σταλεί για έλεγχο στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Την ίδια ώρα, δεν αποκλείεται η πιθανότητα και άλλων εμπλεκομένων στην υπόθεση ενώ το κίνητρο της δολοφονίας παραμένει άγνωστο. Γι΄αυτό και αναζητούνται μαρτυρίες.




Σύμφωνα με αρμόδιες αστυνομικές πηγές ο εντοπισμός της σορού αναμένεται να δώσει στοιχεία στις αρχές για την έρευνα της υπόθεσης, αποδεικνύοντα ςή απορρίπτοντας και τη συμμετοχή ίσως και κάποιου συνεργού.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Συγκλόνισε η Πρόεδρος των οικογενειών θυμάτων των Τεμπών στην εξεταστική Βουλής: «Εγώ πήρα καμένα οστά από την κόρη μου»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: