Σχολική βία χωρίς τέλος: Ανήλικες έδειραν συμμαθήτριά τους στο προαύλιο του σχολείου – 15χρονος έσβησε τσιγάρο στο μάγουλο 14χρονου

Συμπλοκή κοριτσιών σε σχολικό χώρο. Photo screenshot via ert




Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε 15χρονη μαθήτρια από δύο συμμαθήτριές της στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Μεσολογγίου. Σε βάρος της 13χρονης και των γονιών της σχηματίστηκε δικογραφία, μετά την καταγγελία της 15χρόνης.

Το πρωί της Δευτέρας, κατά την διάρκεια του διαλείμματος, η 13χρονη, μαζί με την αδελφή της, πλησίασαν τη φίλη τους, της φόρεσαν στο κεφάλι την κουκούλα της μπλούζας της και την χτύπησαν, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν τον τραυματισμό της.

Η κοπέλα, στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της τοποθέτησαν προστατευτικό κολάρο.

Σε ένα άλλο επεισόδιο σχολικής βίας και bullying, δεκαπεντάχρονος μαθητής συνελήφθη στη Σκύδρα της Πέλλας μετά από καταγγελία 14χρονου συμμαθητή του ότι του επιτέθηκε και έσβησε ένα τσιγάρο στο μάγουλό του.

Το περιστατικό συνέβη στις 9 Απριλίου σε στάση λεωφορείου πλησίον του σχολείου τους.

Ο 14χρονος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Σκύδρας με τη μητέρα του και κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα να συλληφθούν ο 15χρονος για την επίθεση και οι γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα.

Πηγή: ertnews

Δικογραφία – «Δαμόκλειος Σπάθη» 3.000 σελίδων για τη διαπλοκή χουλιγκανισμού και οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα: Kαθoδηγητές, στρατολόγοι και στρατιώτες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: