Δυο καρκίνοι σε ένα χρόνο είναι ένα μεγάλο σοκ: Μήνυμα της Σάρας Φέργκιουσον μετά τη νέα διάγνωση – Ψάξτε κάθε ύποπτο σημάδι

File photo: Η Δούκισσα του Γιορκ Σάρα Φέργκιουσον. EPA/RICCARDO ANTIMIANI




Η Σάρα Φέργκιουσον (Sarah Ferguson) μετά την νέα διάγνωση  για καρκίνο,  έκανε μία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκαλύπτοντας ότι αυτή στιγμή αναρρώνει στο σπίτι της και είναι σε “καλή διάθεση” ενώ δήλωσε «ευγνώμων» για τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που έχει λάβει.

«Πήρα λίγο χρόνο για τον εαυτό μου, καθώς διαγνώστηκα με κακοήθες μελάνωμα, μια μορφή καρκίνου του δέρματος, η δεύτερη διάγνωση καρκίνου μέσα σε ένα χρόνο. Αυτό το καλοκαίρι διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκα σε μαστεκτομή και επανορθωτική χειρουργική επέμβαση. Χάρη στην εγρήγορση του δερματολόγου μου, το μελάνωμα εντοπίστηκε έγκαιρα», έγραψε στην ανάρτησή της στο Ιnstagram η πρώην σύζυγος του πρίγκιπα ‘Αντριου.

  • «Φυσικά, μία ακόμη διάγνωση καρκίνου αποτελεί σοκ, αλλά είμαι σε καλή διάθεση και ευγνώμων για τα πολλά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια προέτρεψε τους θαυμαστές της να ελέγχουν οτιδήποτε ύποπτο βλέπουν στο σώμα τους.

«Πιστεύω ότι η περιπέτειά μου τονίζει τη σημασία του ελέγχου του μεγέθους, του σχήματος, του χρώματος, της υφής και της εμφάνισης νέων σπίλων που μπορεί να είναι σημάδι μελανώματος και προτρέπω όποιον διαβάζει αυτό το κείμενο να είναι επιμελής».

Μετά την νοσηλεία της, η δούκισσα του Γιορκ, αναρρώνει στο σπίτι της έχοντας την αγάπη της οικογένειά της.

«Είμαι απίστευτα ευγνώμων στις ιατρικές ομάδες που με στήριξαν και στις δύο αυτές εμπειρίες με τον καρκίνο και στην κλινική MAYRLIFE που με φρόντισε τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντάς μου χρόνο για ανάρρωση. Τώρα ξεκουράζομαι με την οικογένειά μου στο σπίτι, νιώθοντας ευλογημένη που έχω την αγάπη και την υποστήριξή τους», κατέληξε στο μήνυμά της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αλλο ένα πλήγμα στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας: Η Σάρα Φέργκιουσον πρώην σύζυγος του πρίγκηπα ΄Αντριου πάσχει από κακοήθες μελάνωμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: