Δικογραφία και για τους άφαντους γονείς των ανηλίκων που επιτέθηκαν στον 13χρονο στην Αγία Παρασκευή: Αναζητείται και ο 3ος «νταής» που τραβούσε το βίντεο [video]




Χωρίς αποτέλεσμα είναι μέχρι στιγμής η έρευνα της αστυνομίας να εντοπίσει τους γονείς των δύο ανηλίκων που το βράδυ της 2ας Ιανουαρίου επιτέθηκαν άγρια σε συμμαθητή του ενός στην Αγία Παρασκευή, ενώ ένας τρίτος βιντεοσκοπούσε το εξευτελιστικό σε βάρος του παιδιού σκηνικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open και της Μίνας Καραμήτρου, οι αστυνομικοί έχουν πάει από δύο φορές στα σπίτια των ανηλίκων, ωστόσο δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν ούτε τα ίδια ούτε τους γονείς τους. Σε βάρος τόσο των ανήλικων δραστών όσο και των γονιών τους έχει σχηματιστεί δικογραφία, η οποία θα είναι τη Δευτέρα στα χέρια του εισαγγελέα.

Τα κινητά των δραστών είναι κλειστά και αναμένεται τη Δευτέρα να αναζητηθούν και στο σχολείο τους.




Για την επίθεση που δέχτηκε ο 13χρονος και τις απειλές εναντίον του γιου του αλλά και του ίδιου από τους ανήλικους δράστες, μίλησε ο πατέρας του ανήλικου που δέχτηκε επίθεση από άλλους ανήλικους στην Αγία Παρασκευή.

Μιλώντας στο MEGA, για το περιστατικό, ο πατέρας του ανήλικου αναφέρει ότι «το παιδί έχει υποστεί ένα τρομερό σοκ» γιατί όπως αναφέρει «του επιτέθηκε μια ομάδα παιδιών, τα οποία σχεδίασαν την επίθεση αυτή όπως οι σκληροί εγκληματίες». «Του έστησαν ενέδρα, τον απείλησαν με μηνύματα, έμαθαν τη διεύθυνσή μας, ήρθαν και βανδάλισαν. Την ώρα που ήμασταν επάνω στο σπίτι μας με τον γιο μου και την κόρη μου και ανταλλάζαμε δώρα, αυτοί ήταν κάτω και βανδάλιζαν το αμάξι» σημείωσε στη συνέχεια.




Μάλιστα, όπως περιέγραψε στη συνέχεια, από τους ανήλικους δέχτηκε επίθεση και ο ίδιος. «Σε εμένα έστειλαν μήνυμα, αφού κατέθεσα τη μήνυση, μια φωτό του παιδιού μου από το καλοκαίρι. Και μετά, μιλώντας με το άγνωστο άτομο από το οποίο εστάλη η φωτό στις 3 τα μεσάνυχτα, με απείλησε και εμένα».

Για τους γονείς των δραστών, είπε: «Πώς είναι δυνατόν σε ένα φυσιολογικό σπίτι να υπάρχουν παιδιά που λείπουν αυτές τις γιορτινές ώρες και οι γονείς να μην κάνουν κάτι;», είπε και συμπλήρωσε: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τους γονείς τους. Πιστεύω ότι τα παιδιά αυτά αξίζουν μια μεγαλύτερη παρακολούθηση. Και δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάποιος γεννιέται για να βασανίζει τα παιδιά των άλλων».

Το νέο απίστευτο αυτό συμβάν σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Τρίτης 02 Ιανουαρίου και ενώ ο ανήλικος είχε βγάλει βόλτα το σκύλο του πλησίον της οικίας τους στην Αγία Παρασκευή, ένας εκ των δραστών τον πλησίασε και του είπε «έλα λίγο πιο απόμερα». Στην συνέχεια με ένα ακόμη άτομο ακινητοποίησαν το θύμα κάνοντάς του κεφαλοκλείδωμα, ενώ ένα ακόμη άτομο τραβούσε βίντεο με το κινητό του.

Εν συνεχεία, αφού πρώτα τον έψαξαν αν έχει επάνω του κινητό τηλέφωνο ή λεφτά, του αφαίρεσαν τα παπούτσια του, καθώς επίσης και για μία στιγμή το σκύλο του ρίχνοντάς του γροθιά και με την απειλή ότι θα τον χάσει και δεν θα τον ξαναδεί τον υποχρέωσαν να τους ακολουθεί στο δρόμο ξυπόλυτος.

Επίσης, τον ανάγκασαν να γονατίσει και να αναφερθεί σε δύο κοπέλες, ενώ τον τραβούσαν βίντεο και να αναφέρει τις φράσεις «η Ν. και η Ι. είναι μ@$%ρες», το οποίο βίντεο εστάλη στο γιο του μέσω της εφαρμογής instagram από το λογαριασμό με το όνομα “Vathis”.

Με πληροφορίες από Open, Mega

 

Στη φυλακή ο 35χρονος που σκότωσε τον πατέρα του στο Περιστέρι: Η εκδοχή της αυτοάμυνας δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: