Δικαστικά έγγραφα-φωτιά: Αποκάλυψη για sex tapes με «πρωταγωνιστές» τον Μπιλ Κλίντον, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και τον Πρίγκιπα Αντριου είχε βιντεοσκοπήσει ο Τζέφρι Έπσταϊν

H Sarah Ransome (δεξιά) ένα από τα θύματα του Jeffrey Epstein EPA/JUSTIN LANE




Δικαστικά έγγραφα «φωτιά» που βλέπουν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι ο Τζέφρι Επστάιν διατηρούσε μυστικές κασέτες -καταγραφές σεξουαλικού περιεχομένου- με «πρωταγωνιστές» τον πρίγκιπα Άντριου, τον Ρίτσαρντ Μπράνσον και τον Μπιλ Κλίντον.

Στους ισχυρισμούς αυτούς προέβη η  Σάρα Ράνσομ, η οποία έχει υποστηρίξει ότι υπήρξε θύμα του Επστάιν:

Η Ράνσομ είχε καταθέσει ότι ο Δούκας της Υόρκης (πρίγκιπας Άντριου), ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας είχαν βιντεοσκοπηθεί από τον Επστάιν.

Οι ισχυρισμοί της συμπεριελήφθησαν σε εκατοντάδες έγγραφα για τα οποία αμερικανός δικαστής διέταξε πρόσφατα να αποσφραγιστούν.

Σε λενα από αυτά τα έγγραφα, η Ράνσομ είχ εκαταθέσει : «Όταν η φίλη μου είχε σεξουαλική επαφή με τον Κλίντον, τον πρίγκιπα Άντριου και τον Ρίτσαρντ Μπράνσον, ο Τζέφρι είχε βιντεοσκοπήσει τις επαφές».

Και πρόσθετε: «Δόξα τω Θεώ, (η φίλη μου) κατάφερε να αποκτήσει κάποια πλάνα από αυτές τις sex tapes, στις οποίες αναγνωρίζονται καθαρά τα πρόσωπα του Κλίντον, του πρίγκιπα Άντριου και του Μπράνσον που είχαν σεξουαλική επαφή μαζί της.

Δυστυχώς ο Έπσταϊν δεν φαινόταν σε κανένα από τα πλάνα. Ηταν πολύ έξυπνος!».

Η Ράνσομ είχε καταθέσει ότι μια η φίλη της έκανε σεξ με τον Κλίντον «σε αρκετές περιπτώσεις» σε διαμέρισμα του Επστάιν.

Η ίδια κατέθεσε πως όταν γνωστοποίησε τι είχε συμβεί, προσπάθησαν να εμφανίσουν τη φίλη της ως ψεύτρα.

Ισχυρίστηκε μάλιστα πως δύο μήνες μετά, άνθρωποι τους οποίους «έστειλε η ίδια η Χίλαρι Κλίντον ώστε να προστατέψει την προεκλογική της καμπάνια του 2008», την έβαλαν να υπογράψει συμφωνία, ότι δεν θα μιλήσει ποτέ δημόσια για τον Μπιλ Κλίντον.

Η Ράνσον κατηγόρησε επίσης μεταξύ άλλων, τον δικηγόρο του Επστάιν, Αλαν Ντέρσοβιτς, για μπούλινγκ, ενώ του προσήψε ότι και αυτός «είχε άμεση εμπλοκή με τον κύκλο παιδοφιλίας του Επστάιν».

Στις καταγγελίες της περιλαμβάνει και τον Ντόναλντ Τραμπ, για τον οποίο είπε πως είχε εντυπωσιαστεί από την φίλη της, όπως η ίδια τής εξομολογήθηκε.

Σε άλλα μέιλ της, ισχυρίζεται πως έχει προσεγγίσει και ρωσικά ΜΜΕ προκειμένου να «αποκαλυφθεί η αλήθεια και να πάνε φυλακή», ενώ σε ένα άλλο εξομολογείται πως φοβόταν για τη ζωή της.

«Δεν αξίζει που τα βγάζω στη φόρα γιατί ποτέ δεν θα ακουστώ και μόνο άσχημα πράγματα πρόκειται μου συμβούν. Αυτό θα δημιουργήσει μόνο πόνο στην οικογένειά μου που προσπαθεί να με βοηθήσει να μαζέψω τα κομμάτια μου»

Με πληροφορίες από Skynews

Προς τον νεότερο πρωθυπουργό στην ιστορία της οδεύει η Γαλλία: Οι δύο επικρατέστεροι υποψήφιοι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: