Διάρρηξη στο σπίτι του Τσούμπερ της ΑΕΚ στη Γλυφάδα: Άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα

FILE PHOTO: Ο παίκτης του Βόλου, Μαξιμιλιάνο Κόμπα (Α) και ο παίκτης της ΑΕΚ Στίβεν Τσούμπερ (Δ) διεκδικούν την μπάλα κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ – Βόλος, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League, στην ΟΠΑΠ Αρένα , την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024. ΑΠΕ/ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Θύμα ληστείας έπεσε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ελβετός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Στίβεν Τσούμπερ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο ισόγειο διαμέρισμά του στην Γλυφάδα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας. Την ώρα εκείνη ο ποδοσφαιριστής δεν ήταν στο σπίτι.

Αφού έψαξαν όλους τους χώρους του διαμερίσματος, τελικά αφαίρεσαν τέσσερα ρολόγια 250 χιλιάδων ευρώ και κοσμήματα 16 χιλιάδων ευρώ.

Ο παίκτης του «Δικεφάλου» αντιλήφθηκε την ληστεία το απόγευμα της Δευτέρας όταν επέστρεψε σπίτι του.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας του πήραν κατάθεση καθώς και αποτυπώματα από το σημείο, ενώ αναζητούν βίντεο από κάμερες γειτονικών σπιτιών.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τον Τσούμπερ καθώς αυτός επέστρεψε σπίτι του την ώρα που οι διαρρήκτες βρίσκονταν ακόμη μέσα, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή υπερπηδώντας την περίφραξη του σπιτιού.

 

Στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Μπακασέτας: Συμβόλαιο 3,5 ετών με ετήσιες αποδοχές πάνω από 1,5 εκατ. ευρώ – Πως έκλεισε το deal στην Τραπεζούντα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: