Απολογείται σήμερα η 39χρονη για την άγρια δολοφονία του 43χρονου ξυλουργού [βίντεο]

O 43χρονος ξυλουργός Screenshot via Glomex




Σήμερα απολογείται η 39χρονη γυναίκα από τη Χαλκίδα η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ό,τι έχω να πω θα το πω στον ανακριτή, είπε προ ημερών στον εισαγγελέα, σχετικά με τα κίνητρα της άγριας δολοφονίας με θύμα τον 43χρονο, τον οποίο μαχαίρωσε πολλαπλά, το περασμένο Σάββατο έξω από το σπίτι του και μπροστά στα μάτια της συζύγου του που βρισκόταν στο μπαλκόνι.

Σε εικόνες από κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ότι ο 43χρονος επιχείρησε να διαφύγει από τη δολοφονική της μανία, δέχτηκε απανωτές μαχαιριές και κατέληξε.

Τον βρήκαν σε εμβρυακή στάση οι αστυνομικοί με το μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη. Η σύζυγός του, μάρτυρας της άγριας δολοφονίας, ενημέρωσε την αστυνομία.

Ο αδερφός του θύματος, μιλώντας στην ΕΡΤ, υποστήριξε ότι ο 43χρονος τού είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση που δεχόταν από τη δράστιδα και υποστηρίζει ότι δεν υπήρξε οποιαδήποτε άλλη σχέση μεταξύ τους.

«Είναι κάτι το οποίο έχει συμβεί στο παρελθόν και περιμένω να μου το πει. Ήτανε κάτι, το οποίο, δυστυχώς, μάλλον, δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει, γνωστό είναι ότι παρακολουθείτο από ψυχίατρο τους τελευταίους 3 μήνες.

Δυστυχώς, ούτε αυτό μπόρεσε να τη βοηθήσει την κοπέλα και οδηγηθήκαμε σε αυτό», είπεε ο δικηγόρος της 39χρονης, Θ. Κωντσιλίδης.

Η κατηγορούμενη κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Χαλκίδας, ενώ κατάθεση ζητήθηκε και από το σύζυγό της.




ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Σκληραίνει τη στάση της η Εκκλησία: «Θα μελετήσουμε το αν θα βαπτίζονται τα παιδιά των ομόφυλων ζευγαριών» λέει ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: