«Αν έρθουν οι Τούρκοι στα νησιά, θα μας σφάξουν όλους όπως η Χαμάς»: Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ βάζει “φωτιά” στο Κίνημα και καλεί τους πολίτες σε εγρήγορση (video)

Ο βουλευτής Λέσβου Παναγιώτης Παρασκευαΐδης σε εκδήλωση στη Μυτιλήνη ανέφερε ότι οι Τούρκοι θα έρθουν όπως η Χαμάς στα νησιά και κάλεσε τον κόσμο να οργανωθεί στα χαρακώματα. Φωτογραφία Hellas Journal, You Tube via StoNisi gr




Οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση κοπής πίτας των εργαζομένων του νοσοκομείου της Μυτιλήνης, άκουσαν τον βουλευτή Λέσβου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, να τους προειδοποιεί πως η Τουρκία καταστρώνει σχέδια κατάληψης των νησιών μας εν μία νυκτί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, Ο βουλευτής υποστήριξε ότι η γειτονική χώρα διαθέτει ισχυρό αποβατικό στόλο, ο οποίος θα έρθει στα νησιά μας όπως η Χαμάς και θα σφάξει τον πληθυσμό!

Δεν σταμάτησε όμως εκεί ο βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης, αφού κάλεσε τους πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση και να οργανώσουν παλλαϊκή άμυνα, ώστε όταν έρθουν οι Τούρκοι να μπορέσουν να αμυνθούν και, όπως τόνισε, να ξέρει ο καθένας σε ποιο χαράκωμα θα βρίσκεται με το τουφέκι του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Παναγιώτης Παρασκευαΐδης συμμετέχει στην Επιτροπή Άμυνας της Βουλής, στην οποία όπως δήλωσε έχει αναφέρει όλες τις ανησυχίες του για τους Τούρκους και τις δηλώσεις που κάνουν περί «γαλάζιας πατρίδας».

Μάλιστα, όπως είπε, ο ίδιος έχει μεγάλη εμπειρία από εμπόλεμες καταστάσεις, καθώς πήγε στην Κύπρο ως εθελοντής το 1974.

Υπενθυμίζεται ότι ο εν λόγω βουλευτής έχει ήδη προκαλέσει έναν «πονοκέφαλο» στην Χαριλάου Τρικούπη, με τις δηλώσεις του κατά του επικείμενου νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Όπως υποστήριξε τις προηγούμενες ημέρες, «η υπογεννητικότητα και το εν γένει δημογραφικό πρόβλημα της χώρας, που τείνει να εξελιχθεί σε εθνική πληγή και απειλεί μακροπρόθεσμα την επιβίωση του έθνους, δε λύνεται με τους γάμους των ομοφυλόφιλων, αλλά με γάμους νέων ετερόφυλων ζευγαριών που θα τεκνοποιούν και θέλουν στήριξη και κίνητρα για να κάνουν παιδιά, πολλά παιδιά».

  • «Δεν απηχούν θέσεις του ΠΑΣΟΚ οι δηλώσεις Παρασκευαΐδη»

Αποστάσεις από τα όσα δήλωσε ο βουλευτής Λέσβου κρατά το ΠΑΣΟΚ, που διαχώρισε άμεσα τη θέση του από τις αναφορές Παρασκευαΐδη.

Όπως τόνισαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, «οι απόψεις του κ. Παρασκευαΐδη, όπως εκφράστηκαν σε συνέντευξή του, δεν απηχούν σε καμία περίπτωση τις θέσεις του κόμματος».

Ακραία προκλητική ενέργεια και μέγα “χαστούκι” στις ΗΠΑ και στο Ισράηλ: Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας συνομίλησε επιδεικτικά τον Ισμαήλ Χανίγε της Χαμάς

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: