Άφαντοι οι δράστες της άγριας κακοποίησης 14χρονου στην Αγ. Παρασκευή: Άφαντοι και οι γονείς τους * Νέα τηλεφωνική απειλή δέχθηκε το θύμα [videos]

FILE PHOTO: Έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι στιγμής οι 2 από τους τρεις ανήλικους δράστες. Photo via pixabay.com@WOKANDAPIX/




Άφαντοι παραμένουν οι ανήλικοι δράστες του μπουλινγκ κατά 14χρονου στην Αγία Παρασκευή, το ίδιο και οι γονείς τους, ενώ σήμερα ο πατέρας του θύματος της επίθεσης αποκάλυψε πως χθες το βράδι το παιδί του δέχθηκε τηλεφωνική απειλή από άγνωσστο άτομο.

Το παιδί είχε δεχθεί άγρια επίθεση στις 2  Ιανουαρίου από τρεις ανηλίκους την ώρα που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του και παρότι το τριήμερο του αυτοφώρου πέρασε, η Αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε καμία σύλληψη για το περιστατικό βίας, με τους δράστες και τους γονείς τους να παραμένουν άφαντοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN TV, ωστόσο, ο εισαγγελέας ανηλίκων έχει ενημερωθεί από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν και αναμένονται τις επόμενες ώρες εξελίξεις.

«Εγώ πιστεύω ότι πρωτίστως η οικογένεια πρέπει να δίνει την πρέπουσα σημασία στα παιδιά όταν μεγαλώνουν και να τους βάζει όρια ώστε να γίνουν σωστοί άνθρωποι και μέλη της κοινωνίας», σημείωσε ο πατέρας του θύματος στον OPEN

. «Όταν μία οικογένεια δεν είναι σε θέση να παρέχει αυτές τις κατευθύνσεις στα παιδιά, τότε είναι χρέος της πολιτείας και όλων μας να συνεισφέρουμε είτε μέσω των κοινωνικών υπηρεσιών, είτε μέσω ειδικών για να μην καταλήγουν τα παιδιά να κάνουν πράγματα, όπως αυτά που έκαναν στο παιδί μου », πρόσθεσε.

«Έχω μία απέραντη λύπη, τόσο για αυτό που συνέβη στο δικό μου το παιδί που ουσιαστικά του άλλαξε τη ζωή, όσο και για τα παιδιά που έκαναν αυτά τα απαίσια πράγματα. Δυστυχώς, πολύ φοβάμαι, ότι θα συνεχίσουν να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, μέχρι να καταφέρουμε να βρούμε τη φόρμουλα που πρέπει να κάνουμε ως γονείς για να μην φτάνουν τα παιδιά στην παραβατικότητα και τις εγκληματικές πράξεις», επεσήμανε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις απειλές που δέχθηκε μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος.

  • «Είναι αλήθεια (ότι τηλεφώνησαν στον σπίτι μας και απείλησαν ότι θα μας σκοτώσουν με πυροβόλα όπλα). Δεν γνωρίζω ποιος με κάλεσε μέσα στη νύχτα, ήταν άγνωστος και νομίζω έφηβος», ανέφερε χαρακτηριστικά.




Η νέα απειλή 

Στη συνέχεια ο πατέρας αποκάλυψε ότι χθες το βράδυ  και παρά τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες γύρω από το θέμα, άτομο κάλεσε με απόκρυψη τον γιο του και τον απείλησε ξανά. Όπως είπε ο πατέρας, το παιδί δεν αναγνώρισε τη φωνή του ατόμου που τον κάλεσε, ενώ η κλήση διήρκεσε 47 δευτερόλεπτα, μέχρι που ο γιος έκλεισε το τηλέφωνο.

«Το παιδί δεν είναι σε καλή κατάσταση. Δεν πιστεύω ότι αυτοί (που κακοποίησαν το παιδί) είναι μία συμμορία των τριών ατόμων. Με απείλησαν ότι θα έρθουν 50 άτομα και θα με πυροβολήσουν με μπερέτα. Δεν πιστεύω ότι το έλεγαν από τη φαντασία τους. Πρέπει να δει η Αστυνομία πόσα άτομα εμπλέκονται σε αυτή τη συμμορία», κατέληξε.




 

Σε πλήρη εξέλιξη η κακοκαιρία: Μπουρίνι στην Αττική με βροχές και θυελλώδεις ανέμους * Κόπηκαν δένδρα μέσα στην Αθήνα * Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: