Πεζοί στην στάση η 50χρονη που σκοτώθηκε κι ο 60χρονος που τραυματίστηκε βαριά από ΙΧ σε «τρελή πορεία» στο Παλαιό Φάληρο: Στη συνέχεια μετωπική με το τραμ [videos]

Στιγμιότυπο από βίντεο του Alpha από την σκηνή της σύγκρουσης του ΙΧ με το τραμ στο Παλαιό Φάληρο. Screenshot via Glomex@AlpaTV




Μια 50χρονη γυναίκα νεκρή κι ένας 60χρονος άνδρας σοβαρά τραυματισμένος είναι το τραγικό αποτέλεσμα της σύγκρουσης ΙΧ με τραμ σήμερα το μεσημέρι στο Παλαιό Φάληρο.

  • Αν και οι πρώτες οι πληροφορίες ανέφεραν ότι τα δύο θύματα του δυστυχήματος επέβαιναν στο αυτοκίνητο, στην συνέχεια διευκρινίστηκε από την ΕΛΑΣ ότι ήταν πεζοί που παρασύρθηκαν από το αυτοκίνητο.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστος ο λόγος που, λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι,  ένα ασημί Peugeot, το οποίο κινούνταν κανονικά στην δεξιά λωρίδα της Λεωφόρου Ποσειδώνος με κατεύθυνση προς Γλυφάδα, έπεσε με σφοδρότητα πάνω πάνω σε πεζούς που βρίσκονταν στην στάση «Εδέμ» και το πεζοδρόμιο και στη συνέχεια χτύπησε μετωπικά το τραμ το οποίο ερχόταν από τη Βούλα με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Ο οδηγός του ΙΧ είναι ένας 45χρονος άνδρας που μεταφέρθηκε για προληπτικούς μόνο λόγους στο νοσοκομείο, ενώ διενεργείται προανάκριση από την Τροχαία.

Το αυτοκίνητο, στην ανεξέλεγκτη πορεία του χτύπησε δυο από τους πεζούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο. Έτσι έχασε τη ζωή της η 50χρονη και υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο 60χρονος άνδρα

Η σορός της γυναίκας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας, ενώ ο άνδρας που τραυματίστηκε βαριά, διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Στο πεζοδρόμιο αλλά και στη στάση του τραμ υπήρχαν και άλλοι πεζοί οι οποίοι πανικόβλητοι έτρεξαν να αποφύγουν το ΙΧ.

Λίγο μετά τις 5 μμ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο του Τραμ και τα δρομολόγια στις γραμμές 6 και7 διεξάγονται κανονικά.

Σε βίντεο από  το “Πρώτο Θέμα” και το MEGA φαίνεται η ξαφνική “τρελή πορεία” του αυτοκινήτου που αρχικά χτυπά το τραμ και στη συνέχεια τους πεζούς




 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Διαμαρτυρία – μήνυμα των αστυνομικών: Διμοιρίες των ΜΑΤ αρνήθηκαν να μεταβούν στη Λεωφόρο για τον αγώνα ΠΑΟ – Μακάμπι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: