Ο Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ κατακεραυνώνει τον νεοσουλτάνο Ερντογάν: Είναι «μάστερ» της εξαπάτησης και κάθε του κίνηση είναι υπολογισμένη με ακρίβεια!

Από αριστερά διακρίνονται ο πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ Φίλιπ Κρίστοφερ με την πρώην Βουλευτή Ιλεάνα Ρος – Λέτινεν, τον φιλέλληνα Γερουσιαστή Μπομπ Μενέντεζ και τον Άντυ Μανάτο. Φωτογραφία: Manatos and Manatos




Του ΦΙΛΙΠ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ*

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με μια παραπαίουσα οικονομία και αντισημιτική εξωτερική πολιτική, αποφάσισε να ενεργοποιήσει το δέλεαρ των δημοσίων σχέσεων στην Αθήνα!

Κύριος στόχος του είναι να κερδίσει την υποστήριξη του Κογκρέσου των Ηνωμένων Πολιτειών για την εκπλήρωση του διακαή του πόθου για την εξαγορά των μαχητικών αεροσκαφών F16 και την επανεκκίνηση του προγράμματος των F35.

Τα τουρκικά στρατεύματα επεκτείνουν την κατοχή στην Αμμόχωστο, κατά παράβαση των Ψηφισμάτων του ΟΗΕ, ενώ αυτός εξακολουθεί να επιμένει στην λύση των δύο κρατών.

Ο κ. Ερντογάν είναι «μάστερ» της εξαπάτησης και κάθε του κίνηση είναι υπολογισμένη με ακρίβεια! Το δέλεαρ την Ελλάδα θα διαρκέσει για λίγους μήνες, ενόσω χαλαρώσουν οι πιέσεις που δέχεται για την εκστρατεία του κατά του Ισραήλ!

  • Με την αποχώρηση του γερουσιαστή Ρόμπερτ Μενέντεζ από την προεδρία της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας υπολογίζει ότι το δέλεαρ με την Ελλάδα αποτελεί έναν τρόπο για να κερδίσει ψήφους στο Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών!

Οι παραβιάσεις των ψηφισμάτων του ΟΗΕ συνεχίζονται στην Κύπρο, ο εκβιασμός του ΝΑΤΟ για την ένταξη της Σουηδίας δεν έχει αλλάξει, ενώ η μη συμμόρφωσή του με τις κυρώσεις κατά της Ρωσίας πλήττει την Ουκρανία!

Στην πολιτική, ο χρόνος είναι το παν! Το δέλεαρ με την Ελλάδα αποτελεί μέρος της πολιτικής εξαπάτησης. Καλούμε το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών να συνεχίσει τις πιέσεις και να απαιτήσει πραγματική δράση για την Κύπρο.

  • Ο Φίλιπ Κρίστοφερ είναι Πρόεδρος της ΠΣΕΚΑ (Παγκόσμια Συντονιστική Επιτροπή Κυπριακού Αγώνα)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

Το Κυπριακό ζήτημα, ως αποτέλεσμα ακραίων καιρικών φαινομένων! Ο φαντασμένος Στιούαρτ και το “μεγάλο δικοινοτικό φωτοβολταϊκό πάρκο” στην νεκρή ζώνη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: