Ο Νεϊμάρ ζήτησε από τον πρόεδρος της Σάντος να αποσύρει τη φανέλα με το 11 έως ότου επιστρέψει σε αυτήν

FILE PHOTO: Ο Νεϊμάρ με τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα EPA, JEON HEON-KYUN




Ο νέος πρόεδρος της Σάντος, Μαρσέλο Τεϊσέιρα, έχει θέσει ως προτεραιότητα τον επαναπατρισμό του Νεϊμάρ και βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον Βραζιλιάνο άσο, ο οποίος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα μετά από περίπου έξι μήνες.

Μάλιστα, ο Τεϊσέϊρα αποκάλυψε ότι ο Νεϊμάρ του ζήτησε μια μικρή χάρη. Δεδομένου ότι η Σάντος αποφάσισε να μην φορά κανένας παίκτης την φανέλα με το Νο 10 στην πλάτη, ελέω του θρυλικού Πελέ και μέχρι την επιστροφή της ομάδας στην Α` κατηγορία, ο Νεϊμάρ ζήτησε κάτι ανάλογο.

«Την Κυριακή με πήρε τηλέφωνο και μου είπε: «Πρόεδρε, έχεις ήδη αποσύρει το 10 μέχρι να επιστρέψεις στην πρώτη κατηγορία. Οπότε, αποσύρε και το 11 μέχρι να επιστρέψω», αποκάλυψε ο Τεϊσέϊρα για την πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον Νεϊμάρ, ο οποίος φορούσε την φανέλα με το 11, όταν έπαιζε στην Σάντος.

«Είμαι ήδη χαρούμενος, είμαι ήδη γεμάτος ελπίδα. Θα κρατήσουμε και το 11. Περιμένουμε την επιστροφή του Νεϊμάρ. Μου δίνει πολλές ελπίδες. Σύντομα θα αποσύρουμε το 10 και μετά το 11. Ο Πελέ δεν μπορεί πλέον να φοράει το νούμερο 10. Θα το φοράει μόνο ένα νέο αστέρι όταν ανεβούμε στην πρώτη κατηγορία. Και το 11 θα περιμένει επίσης την επιστροφή του αστεριού μας».

Η διοίκηση της Σάντος, πάντως, εξετάζει σοβαρά τον επαναπατρισμό του Νεϊμάρ. Η ιδέα είναι προφανώς να μην… κλέψει τον Βραζιλιάνο από την Αλ Χιλάλ. Στην Σαουδική Αραβία, ο αρχηγός της «σελεσάο» απολαμβάνει ένα «χρυσό» συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές περίπου 200 εκ. ευρώ και διάρκεια μέχρι το 2025.

Η εφημερίδα «Globoesporte» αποκάλυψε ότι ο Μαρσέλο Τεϊσέιρα επισκέφθηκε την οικογένεια του Νεϊμάρ την περασμένη Παρασκευή, προκειμένου να πείσει τον πατέρα του Βραζιλιάνου επιθετικού,να φέρει το παιδί-θαύμα πίσω, δώδεκα χρόνια μετά την αναχώρησή του για την Μπαρτσελόνα.

«Εργαζόμαστε σε πολλά μέτωπα. Νομίζω ότι είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε στόχους και σχέδια, πρώτα επαγγελματικά και μετά επιτυχημένα. Ανάμεσά τους, έχουμε αυτήν την σχέση με τον Νεϊμάρ, πατέρα και γιο. Ο πατέρας του Νεϊμάρ, αποφασίζει για την καριέρα του γιου του. Αποφασίζει και για τις υποθέσεις της δικής του εταιρείας. Και μιλήσαμε μαζί του. Θέλουμε να απευθυνθούμε σε πολλούς επενδυτές στην αραβική αγορά. Θέλουμε επίσης να εφαρμόσουμε και να δημιουργήσουμε μια κατάλληλη πολιτική για την εκπαίδευση. Με επενδύσεις στην εκπαίδευση αλλά και στα περιουσιακά μας στοιχεία, που είναι οι πυλώνες της διοίκησής μας. Αυτές οι συζητήσεις ήταν πολύ θετικές, αλλά παραμένουν θεωρητικές. Στόχος μας, είναι η ανάπτυξη της Σάντος, ώστε να είναι σε θέση να ανταγωνιστεί τις μεγάλες δυνάμεις του κόσμου».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ρίο ντε Ζανέιρο, Βραζιλία

Champions League: Στους «16» η Κοπεγχάγη, ολοκληρώθηκε το «φιάσκο» της Γιουνάιτεντ, πέρασε με buzzer-beater η Μπενφίκα [videos, όλα τα γκολ]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: