Είχε έμπνευση ο δικαστής: Εξοργισμένη πελάτισσα που εξφενδόνισε μπουρίτο σε υπάλληλο, καταδικάστηκε να δουλέψει σε φαστφουντάδικο [video]

File Photo A photograph showing a general view of a Chipotle Mexican Grill restaurant in Washington, DC, USA, 11 May 2021. It has been reported that the food chain will introduce an average 15 US dollars per hour minimum wage for staff by the end of June 2021 and plans to hire extra 20,000 new employees. EPA/WILL OLIVER




Μία πρωτότυπη εναλλακτική προτάθηκε σε μια γυναίκα από το Οχάιο που καταδικάστηκε για επίθεση επειδή πέταξε ένα μπολ μπουρίτο σε μια εργαζόμενη σε κατάστημα της αλυσίδας γρήγορου μεξικάνικου φαγητού Chipotle, προκειμένου να μειώσει το χρόνο της στη φυλακή.

Η 39χρονη Ρόζμαρι Χέιν, αποδέχτηκε την πρόταση του δικαστή και επί δύο μήνες θα εργάζεται ως υπάλληλος σε φαστφουντάδικο.

Η Χέιν απαθανατίστηκε σε βίντεο που έγινε viral να ουρλιάζει σε μια υπάλληλο της Chipotle πριν της πετάξει το φαγητό της στο πρόσωπο.

Στον δικαστή είπε ότι η ποιότητα του φαγητού ήταν εξαιρετικά κακή, γεγονός που την έβγαλε από τα ρούχα της.

Αρχικά, επρόκειτο να πληρώσει πρόστιμο και να εκτίσει 180 ημέρες φυλάκιση, με 90 ημέρες αναστολή.

Αλλά τότε, ο δικαστής είχε άλλη ιδέα.

 

 

Είπε στη Χέιν ότι θα μπορούσε να αποφύγει τις 60 ημέρες φυλάκισης εάν συμφωνούσε να εργάζεται τουλάχιστον 20 ώρες την εβδομάδα σε ένα φαστ φουντ για δύο μήνες.

Η Χέιν δέχτηκε.

Το περιστατικό συνέβη στις 5 Σεπτεμβρίου 2022, και δημοσιεύτηκε στο Reddit, όπου έγινε viral.

Στο δικαστήριο, η Χέιν ζήτησε συγγνώμη και προσπάθησε να εξηγήσει το σκεπτικό πίσω από τις κραυγές της στην εργαζόμενη στο Chipotle, την 26χρονη Έμιλι Ρουσέλ. Η υπάλληλος είπε στο δικαστήριο ότι επενέβη για να προστατεύσει έναν 17χρονο υπάλληλο στον οποίο φώναζε νωρίτερα η πελάτισσα.

Το περιστατικό την τραυμάτισε ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει τη δουλειά της στο Chipotle.

«Το φαγητό ήταν αηδιαστικό», προσπάθησε να δικαιολογηθεί η Χέιν για να εισρπάξει την πληρωμένη απάντηση του δικαστή:

«Στοιχηματίζω ότι δεν θα είσαι ευχαριστημένη ούτε με το φαγητό που θα έχει στη φυλακή».

Με πληροφορίες από BBC

“Κατεβαίνει” για να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Τραμπ: “Δεν είμαι σίγουρος” ότι θα έθετα υποψηφιότητα στις Προεδρικές Εκλογές του 2024, δηλώνει ο Τζο Μπάιντεν

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: