Οι Πορτογάλοι «στέλνουν» στον Ολυμπιακό τον Κάρλος Καρβαλιάλ: Ανακοινώνεται ίσως και αύριο ο αντικαταστάτης του Μαρτίνεθ

Celta de Vigo’s head coach Carlos Carvalhal reacts during a Spanish LaLiga soccer match between Sevilla FC and Celta de Vigo at Sanchez Pizjuan stadium in Sevillam southern Spain, 07 April 2023. EPA/Jose Manuel Vidal




Εβδομάδα εξελίξεων στον Ολυμπιακό αναμένεται να είναι αυτή μετά την αναμέτρηση των ερυθρολεύκων με τον Βόλο (3/12, 16:30, COSMOTE SPORT 1HD,) για την 13η αγωνιστική Stoiximan Super League.

Ο 42χρονος Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, να αποτελέσει παρελθόν, πληρώνοντας τη συντριβή από τη Φράιμπουργκ, αλλά και τα τέσσερα γκολ από τον ΠΑΟΚ στο “Καραϊσκάκης”.

Σύμφωνα με το CNN Portugal, ο Κάρλος Καρβαλχάλ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ισπανού με το δημοσίευμα να αναφέρει πως: “αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού”.

 

Πράγματι το όνομα του Κάρλος Καρβαλιάλ έχει πέσει στο τραπέζι μαζί με αυτό του Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Ο 57χρονος προπονητής είναι γνωστός στο ελληνικό κοινό από το σύντομο πέρασμά του στον Αστέρα Τρίπολης το 2008.

Εν συνεχεία δούλεψε σε ουκ ολίγους συλλόγους με πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα τη Σπόρτινγκ, την Μπεσίκτας, την Μπασάκσεχιρ, τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, τη Σουόνσι και την Μπράγκα.

Τελευταίος του χρονικά σταθμός η Θέλτα, την οποία ανέλαβε τον περσινό Νοέμβριο και την καθοδήγησε μέχρι τον περασμένο Ιούνιο, έχοντας ρεκόρ 10-8-11 σε 29 αγώνες.

Με πληροφορίες από Sport24

Ποδόσφαιρο-EURO 2024: Σε όμιλο με Τουρκία, Πορτογαλία και Τσεχία η εθνική, αν περάσει από τα πλέι-οφ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: