«Εξαλλος» ο Πούτιν, απαιτεί αντίποινα για την ολική καταστροφή του πολεμικού πλοίου στην Κριμαία: Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι έμειναν μόνο αποκαΐδια [video]

Εικόνα που δημοσιεύθηκε από τοπικό κανάλι Telegram της Κριμαίας δείχνει το ρωσικό πολεμικό πλοίο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς. Πηγή: Telegram




Η πλήρης καταστροφή του ρωσικού πολεμικού πλοίου στην Κριμαία από πυραύλους του Κιέβου, έχει προκαλέσει την οργή του προέδροτ Πούτιν, ισχυρίζεται αντιστασιακή ομάδα Τατάρων της Κριμαίας.

Η ομάδα Atesh, μια εθνοτική ομάδα της ρωσοκρατούμενης χερσονήσου, που είναι τώρα εξέχων παίκτης στον πόλεμο της Ουκρανίας, ανέφερε ότι ο Ρώσος πρόεδρος διέταξε επιδρομές σε όλη την πόλη και αναμένεται να τιμωρήσει τις δυνάμεις αεράμυνας της Κριμαίας.

Εικόνες που δημοσιεύτηκαν από τοπικό κανάλι Telegram της Κριμαίας δείχνουν το αποβατικό πλοίο Novocherkaask να έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Η ομάδα Atesh δημοσίευσε στο Telegram: «Ο σφόνδυλος της καταστολής γυρίζει… Από χθες, έχουν γίνει επιδρομές σε κατοίκους της πόλης, τα smartphone τους αφαιρούνται και τα σπίτια τους ερευνώνται.

«Αναφέρεται ότι ο Πούτιν είναι εντελώς έξαλλος για την καταστροφή του μεγάλου αποβατικού πλοίου Novocherkassk. Εκδόθηκε διαταγή τιμωρίας των δυνάμεων αεράμυνας της Κριμαίας. Αναμένεται ότι πολλοί διοικητές θα απομακρυνθούν και θα σταλούν στο μέτωπο για να συμμετάσχουν σε ομάδες επίθεσης».

Την Τρίτη η Μόσχα επιβεβαίωσε την ανατίναξη του πολεμικού της πλοίου στη Μαύρη Θάλασσα, το οποίο χαιρέτισε δεόντως ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, κάνοντας ωστόσο λόγο για «ζημιές».

Το πλοίο είχε χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά πυρομαχικών και προσωπικού στο μέτωπο Zaporizhzhia στη νότια Ουκρανία, σύμφωνα με εκπρόσωπο της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας.

Με πληροφορίες από Independent 

H Ρωσία επιβεβαίωσε με βαριά καρδιά το ουκρανικό πλήγμα στο πολεμικό πλοίο της στη Μαύρη Θάλασσα* Σε κέφια ο Ζελένσκι: Το ρωσικό πλοίο έγινε υποβρύχιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: