Απάνθρωπο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης και δολοφονίας ζώου στην Αράχωβα* Οργή για τον άγνωστο δράστη και καταγγελίες για συγκάλυψη

File Photo via Pexels.com




Ένα αδιανόητο περιστατικό κακοποίησης ζώου έχει αναστατώσει εδώ και μερικές ημέρες την περιοχή της Αράχωβας,

Θύμα ο Όλιβερ, ένα πανέμορφο γκρι χάσκι, που βιάστηκε και κακοποιήθηκε με αδιανόητο τρόπο: ο δολοφόνος του το κακοποίησε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο κατ’ εξακολούθηση, όπως συμπέρανε η έρευνα. Το άτυχο σκυλάκι, κατάφερε σε ημιθανή κατάσταση να επιστρέψει στην αυλή του σπιτιού του, όπου και κατέληξε από τα τραύματα και την αιμορραγία που τον προκάλεσε ο βασανισμός του.

Ο ιδιοκτήτης του, αμέσως τον μετέφερε σε κτηνιατρείο, ενώ στο άτυχο ζώο έγινε και νεκροψία από το τμήμα Κτηνιατρικής της Λιβαδειάς.

Το θέμα προκάλεσε την οργή όχι αρχικά της τοπικής κοινωνίας και στη συνέχεια της κοινής γνώμης, όπου μέσω Twitter γίνεται έντονη συζήτηση περί συγκάλυψης, προκειμένου να μην πληγεί η τουριστική κίνηση στην περιοχή, ενόψει και Χριστουγέννων.




Για το ζήτημα, εξέδωσε ανακοίνωση και η δημοτική Αρχή, στην οποία αναφέρεται ότι διεξάγεται έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη.

 

Στο θέμα αναφέρθηκε μέσω Twitter και η δημοφιλής παρουσιάτρια, γνωστή για τα φιλοζωικά της αισθήματα, Ναταλία Γερμανού, αναφέροντας: «Ασχολούμαστε (μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων ) πολύ σοβαρά μ αυτό το ειδεχθές έγκλημα που θα τιμωρηθεί πιστέψτε με. Επειδή οι έρευνες βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο μας εχει ζητηθεί διακριτικότητα».

Τριανταπεντάχρονη έπεσε από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας: Καταγγέλλει κακοποίηση από τον σύντροφό της*Ερευνες για τον εντοπισμό του

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: