Θρίλερ στο Αμβούργο: Eνοπλος εισέβαλε στο αεροδρόμιο με το αυτοκίνητό του, κρατά ομήρους δύο παιδιά [βίντεο]

Ανδρες των ειδικών δυνάμεων της Γερμανικής αστυνομίας στο αεροδρόμιο του Αμβούργου. Photo via Twitter Marco Zitzow @MarcoZitzow




Συναγερμός σήμανε στο αεροδρόμιο του Αμβούργου. Ένας ένοπλος άνδρας διέρρηξε μια πύλη με το όχημά του και πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα, δήλωσε εκπρόσωπος της ομοσπονδιακής αστυνομίας το βράδυ του Σαββάτου.

Η εναέρια κυκλοφορία στο αεροδρόμιο του Αμβούργου διακόπηκε αμέσως, ανέφερε η αστυνομία, ενώ έκλεισαν και οι τερματικοί σταθμοί.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του ενόπλου, ενώ ελικόπτερα της αστυνομίας βρίσκονται στον αέρα.

Σύμφωνα με την BILD, ο άνδρας κρατάει δύο παιδιά αιχμάλωτα στο αυτοκίνητό του.

Λίγο πριν ο ένοπλος γίνει αντιληπτός από τις δυνάμεις ασφαλείας στο αεροδρόμιο, η σύζυγός του είχε ειδοποιήσει την αστυνομία και προειδοποίησε τους αστυνομικούς με κλήση έκτακτης ανάγκης ότι ο σύζυγός της έτρεχε στο αεροδρόμιο με τα παιδιά.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Στο δεύτερο γύρο θα κριθεί η εκλογή του νέου προέδρου στο Τουρκικό Ρεπουμπλικανικό Κόμμα: Για δύο ψήφους δεν εξελέγη ο εκλεκτός του Ιμάμογλου Οζγιούρ Οζέλ

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: