Στα χνάρια του Μάικλ Τζάκσον η Μπιγιονσέ; Με μένος απαντά η μητέρα της στα κακόβουλα σχόλια ότι λεύκανε την επιδερμίδα της

File Photo Handout image provided by Parkwood Entertainment of US’ singer Beyonce performing on stage during the Formation World Tour concert held at the Estadio Olimpico in Barcelona, northeastern Spain, 03 August 2016. EPA/Parkwood Entertainment / HANDOUT HANDOUT EDITORIAL USE ONLY/NO SALES




Στόχος έντονου σχολιασμού έχει γίνει τις τελευταίες ώρες η Αμερικανίδα σταρ Μπιγιονσέ καθώς πολλοί την κατηγορούν ότι υποβλήθηκε σε λεύκανση της επιδερμίδας της.

Αφορμή ήταν η πρόσφατη εμφάνισή της στην πρεμιέρα της ταινίας της «Renaissance: A Film By Beyonce» για την παγκόσμια περιοδεία που πραγματοποίησε η Αμερικανίδα ποπ σταρ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα πλατινέ ξανθό μαλλί και φόρεσε ένα ασημένιο φόρεμα στην εκδήλωση του κόκκινου χαλιού το Σάββατο.

Πολλοί χρήστες στο Instagram στάθηκαν στα κατάξανθα μαλλιά αλλά και το λευκό δέρμα της Αμερικανίδας τραγουδίστριας λέγοντας ότι «φαίνεται υπερβολικά λευκή».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tina Knowles (@mstinaknowles)

Οι επικρίσεις προκάλεσαν τη δημόσια παρέμβαση της μητέρας της, Τίνα Νόουλς, η οποία αποκάλεσε «θλιβερούς μικρούς haters» όσους σχολίασαν την εμφάνιση της κόρης της.

Χωρίς να φείδεται χαρακτηρισμών, η Νόουλς, σε ανάρτησή της στο Instagram χαρακτήρισε τα σχόλια ρατσιστικά και όσους τα αναπαρήγαν «ανόητους» και «αδαείς».

«Κάνει μια ταινία, που ονομάζεται Renaissance (σ.σ Αναγέννηση), όπου η εμφάνισή βασίζεται στο ασημί χρώμα με ασημένια μαλλιά, ασημένιο χαλί και προτεινόμενη ασημένια ενδυμασία και εσείς οι βλάκες αποφασίζετε ότι προσπαθεί να είναι μια λευκή γυναίκα και ότι λευκαίνει το δέρμα της;» έγραψε.

Με πληροφορίες από BBC 

Το «αδειανό» πουκάμισο της Νταϊάνας από τον αρραβώνα της με τον Κάρολο, σε δημοπρασία: Μπορεί να φτάσει και τα $100.000

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: