Συγκίνηση στο σμίξιμο του Λούις Ντίας με τον πατέρα του μετά το αίσιο τέλος της απαγωγής

O Λούις Ντίας με τον πατέρα του. Φωτογραφία που διένειμε η Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Κολομβίας




Ο εξτρέμ της Λίβερπουλ και της Εθνικής Κολομβίας, Λουίς Ντίαζ, συναντήθηκε ξανά με τον προσφάτως απαχθέντα πατέρα του για πρώτη φορά μετά την ελευθέρωσή του, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη (14/11) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Κολομβίας.

Ο Λουίς Μανουέλ Ντίαζ, 58 ετών, αφέθηκε ελεύθερος την Πέμπτη (9/11) από τον αριστερό Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό (ELN), 12 ημέρες αφότου συνελήφθη όμηρος στις 28 Οκτωβρίου στο Μπαράνκας, έναν αγροτικό δήμο στη βόρεια επαρχία Λα Γκουαΐρα.

Ο Κολομβιανός άσος παρέμεινε στο Λίβερπουλ σ’ όλη αυτή την περίοδο μέχρι τη νίκη της περασμένης Κυριακής (12/11) κόντρα στην Μπρέντφορντ για την Premier League, προτού επιστρέψει στην Κολομβία ενόψει του προκριματικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη (16/11) με τη Βραζιλία.

Η ομοσπονδία της Κολομβίας έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τη συναισθηματική επανένωση πατέρα και γιου στο X (πρώην Twitter) γράφοντας «είμαστε οικογένεια». Ο πατέρας του Ντίαζ τόνισε ότι θα παρέμενε στην Κολομβία παρά την πολύ άσχημη εμπειρία που είχε με την απαγωγή του.

«Η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω να ζω στην πόλη μου, γιατί εκεί έχω ολόκληρη την οικογένειά μου», είπε σε συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή.

Με πληροφορίες από Ρόιτερς μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μπογοτά, Κολομβία

H UEFA ετοιμάζεται να επαναφέρει τον Ρονάλντο στο Champions League: Σκέψεις να καλέσει την Αλ Νασρ στην επόμενη διοργάνωση

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: